Junis Pixel-funksjon drop pakker nyttige oppgraderinger for din Google-telefon, -klokke og -nettbrett

0
9
 height= Kerry Wan/ZDNET

Google har annonsert nok et fall av funksjoner for Pixel-enheter, og Find My Device får allerede en oppgradering. Flere andre fine tillegg kommer også, inkludert en enkel måte å se hvem som ringte deg, en ny måte å betale på og noen viktige sikkerhetsfunksjoner. Google-telefoner, klokker og nettbrett får litt kjærlighet. Her er en titt på hva som kommer.

Også: Min Google Pixel 9-ønskeliste kan opprøre noen Android-fans (men det vil være verdt det)

Nyhet på Pixel-telefoner i juni

For Google-telefoner er flere funksjoner på vei, den største involverer Finn min enhet. Brukere vil nå kunne bruke Find My Device-appen for å finne Pixel 8- eller Pixel Pro-enheter selv når håndsettene ikke er slått på. Tidligere kunne brukere bare spore enheter når de var koblet til internett, men nå kan du finne en telefon med tomt batteri eller en som er slått av.

Det er også på vei:

Gemini Nano: Googles nyeste AI-modell er nå tilgjengelig på Pixel 8 og Pixel 8a som et utvikleralternativ. Dette var tidligere bare tilgjengelig på Pixel 8 Pro.Omvendt telefonnummeroppslag: Brukere kan nå slå opp et ukjent nummer ved å gjøre et omvendt søk fra anropsloggen. 
Oppsummere i opptaker: Opptakerappen din kan nå lage detaljerte sammendrag, inkludert navnene på høyttalere. Når appen har opprettet transkripsjoner, kan brukere eksportere dem til tekstfiler eller Google Dokumenter.
Støtte for skjermporter: Brukere kan se filmer og programmer på en større skjerm ved å koble en Pixel-telefon til en sekundær skjerm med en USB-C-kabel.

De fleste Pixels-eiere vil sannsynligvis ikke bruke utvikleralternativet for Nano, men for de som vil ha en titt bak kulissene, er det fint å ha det tilgjengelig på ytterligere to enheter. Jeg kan se det nye oppsummeringsalternativet for opptaker-appen bli ganske populært, spesielt blant elever som tar notater i en time.

Nyhet på Pixel-klokker i juni

Pixel-klokker kommer også inn på oppgraderingene og vil se en ny måte å betale, krasj og falldeteksjon, pluss mer. På vei til Pixel Watch er:

Bilulykkesdeteksjon og bedre falldeteksjon for sykkel: Kjøretøykollisjonsdeteksjon er nå tilgjengelig på Pixel Watch 2. Denne funksjonen kontrollerer at en bruker er OK, og ringer nødtjenester og nødkontakter om nødvendig etter en bilulykke er oppdaget. I tillegg har Google oppdatert falldeteksjon for å bedre oppdage fall fra sykler for både den originale Pixel Watch og andre generasjon.PayPal Wallet:Pixel Watch-brukere kan nå foreta betalinger raskt og enkelt ved å bruke PayPal til å foreta kjøp.

Pixel-telefoner har allerede krasjdeteksjon, men det er fint å ha et ekstra lag med sikkerhet med denne funksjonen som kommer til Pixel Watch . Og bedre støtte for en sykkelkrasj er bra, gitt at telefonen kanskje ikke oppdager den ulykkesstilen. 

Også: Google gjør TV-ene sine om til hjemmehuber og gir utviklere tilgang til over 600 millioner smartenheter

Dypere integrasjon med Google Home kommer også, inkludert en Google Home Favorites-fane som viser tilkoblede enheter og muligheten til å legge til en smartenhet til Wear OS-urskiven der brukere kan kontrollere ting med noen få trykk. Google legger også til flere alternativer, inkludert muligheten til å justere vifterotasjon, hastighet og luftfukterinnstillinger.

Nyhet for Pixel-nettbrettet og Pixel-økosystemet generelt

Sist ut er Pixel Nettbrett, som får en liten, men nyttig ringeklokkevarslingsfunksjon som gir et øyeblikksbilde av hvem som står på døren når nettbrettet er i dokket modus.

Også: Google Pixel Nettbrett-gjennomgang: Hvilken Android nettbrett burde vært hele tiden

Piksel-kameraer kan nå automatisk identifisere det beste øyeblikket fra et bilde i HDR+ på tvers av hele økosystemet av enheter.

Google sier at disse nye funksjonene bør begynne å rulle ut i dag. Som med tidligere funksjonsfall, tar det vanligvis noen dager å rulle ut til alle enheter, så hvis du ikke ser dem i dag, bør du gjøre det før slutten av uken.