Jeg testet denne smarte ringen for kvinner. Les dette før du kjøper det

0
13
Evie Ring på hånden mot bybildet Nina Raemont/ZDNET

ZDNETs viktigste takeaways 

Til $269 er Evie-ringen en rimelig smart ring som henvender seg til kvinner og deres helse- og velværesporing. Symptom- og humørloggingsfunksjonene er flotte for folk som ønsker en omfattende daglig velvære-innsjekking som faller sammen med deres menstruasjonssyklus. Som et førstegenerasjonsprodukt mangler Evie-ringen å bruke helsedataene den samler inn for nyttige anbefalinger og praktisk innsikt.

Movanos Evie-ring trommede opp mye hype på CES 2023 da den smarte ringplassen så sparsom ut, men lovende. Ringen, et første-av-sitt-slag-produkt designet for kvinner, fikk plasseringer på tekniske publikasjoner' lister over de beste produktene og var et populært teknisk produkt å se på.

Dessuten: Den beste smartringen for treningsnarkomane slår Ouraen på fire viktige måter

Nå som den første hypen er over, og markedet for smartringer har økt, hvor godt gjør ringen seg på en kvinnes finger sammenlignet med dens stadig voksende liste over konkurrenter? Jeg hadde på meg Evie Ring for å finne det ut.

Se på Evie Ring

Til $269 er Evie-ringen rimeligere enn konkurrentene. startpriser. Bransjens bærebjelke Oura selger sin Heritage-ring, merkets billigste ring, for $299 (i tillegg til $6 månedlige abonnementer medlemmene må betale, noe som teknisk sett øker den årlige prisen med $72). Ultrahuman Ring Air, en Oura-konkurrent med en mer bro-ey og teknisk stemning, selges for $349. RingConn, en annen konkurrent, er 10 dollar mer enn Evie-ringen, til 279 dollar.

Den relativt lave prisen på Evie-ringen kan lokke nye kunder, spesielt kvinner som ikke er kjent med plassen og som ønsker å drive med helsesporing smarte ringer, men på et mindre budsjett.

Også: De beste smartringene du kan kjøpe

Det er noen få funksjoner som skinner sterkt. Den viktigste blant dem er Evies symptom- og humørloggingsfane. Symptomloggingsfunksjonen er konkurransedyktig og gjennomtenkt, og den hjelper deg å forstå ebbene og strømmene av humøret ditt gjennom menstruasjonssyklusen. Hver dag kan du logge energinivået og humørnivået ditt, merke visse adjektiver som “rolig”," "deprimert," "angstelig," og mer, dokumenter menstruasjonsstrømmen og symptomene dine, og legg til etiketter som om du drakk alkohol, er syk eller sliter med en skade. 

Når du logger disse resultatene måned etter måned, du bør få en bedre følelse av humøret ditt gjennom syklusen og begynne å forstå dine emosjonelle og fysiske velværemønstre.

Evie Ring på hånden mot bybildet Nina Raemont/ZDNET

Jeg likte å fylle ut disse resultatene og likte den omfattende naturen til den daglige loggen. Alle spørsmålene du ønsker å stille deg selv og fysiologiske faktorer å vurdere hver dag er på én side, noe som gjør det lettere å koble sammen prikkene, enten prikkene du kobler er alkoholrelatert tretthet, din engstelige oppførsel eller ni timers søvn og båten med energi. Symptomloggingsfanen er kronjuvelen til Evie Rings funksjoner.

Du kan også sette mål ved hjelp av appen, for eksempel å få et visst antall aktive minutter per dag eller timer søvn per natt . Etter hvert som jeg satte meg mål og loggførte mine daglige humør og symptomer, begynte jeg å forstå at ringen er for kvinner som er all-in på selvforbedring og ønsker å bruke en smart ring og en tilgjengelig app for å gjøre det. Brukergrensesnittet til appen er uten tvil estetisk tiltalende og enkelt å forstå. 

Også: Disse Oura Ring-oppdateringene er helt med på kvinners helse 

Evie-ringen er den stiligste smartringen på markedet. Mens de brukte den ut og gikk, ble mange venner overrasket over at det var en smart ring. I motsetning til andre smarte ringer, som ser ut som et vanlig bryllupsbånd, har Evie-ringen en funkere form som balanserer stil og funksjonalitet. Ringen ser ut som et tilbehør du vil finne i en Boho-butikk. 

Dessverre, det du får i en rimeligere, stilig ring, mister du i nyttige funksjoner og praktiske spesifikasjoner som gir en helhetlig forståelse av helsen din.

Også: Hvordan vi tester smarte ringer hos ZDNET 

Evie-ringen kommer med en hvit ladeveske som, etter min erfaring, lader ringen på et blunk. På mindre enn en time hadde ringens tomme batterilevetid hoppet til 64 %. Ikke værst. Dette bringer meg til ringens første ulempe: batterilevetiden. Evies batterilevetid er omtrent fire dager, mens konkurrentene kan vare fem til syv dager. På toppen av det, når Evie-ringen når en lav batteristatus, er noen av funksjonene utilgjengelige, inkludert treningslogging og SPO2-kontroll.

Evie-ring mot hvitt bakteppe Nina Raemont/ZDNET

Den lavere batterilevetiden gjorde det vanskelig å kontinuerlig logge dataene mine uten et gap på en dag eller to. Jeg ville glemme å lade ringen annenhver dag og bære den død, så noen av mine daglige helsedata gikk tapt i disse hullene. Hvis du er en daglig teknisk lader, vil du sannsynligvis ikke ha de samme problemene som jeg hadde.

Mens Evie spikerer ringen og appdesignen, vil jeg gjerne se mer energi legges inn i å bygge funksjoner og helsedataverktøy som gir brukerne en klarere forståelse av velvære.

Hver smart ring kan måle aktivitetsnivåene dine og søvnmønstre, og få tak i pulsen og variasjonen din, men disse egenskapene betyr ingenting hvis dataene ikke presenteres på en måte som en vanlig bruker lett kan forstå.

Gjennomgang: Oura Ring: Fortsatt den beste smartringen å slå (foreløpig) i 2024

En dag, da jeg var syk, hadde jeg på meg Evie og Oura-ringen. Oura-ringen hadde tatt søvn- og hjertefrekvensdataene mine, blant annet biometri, for å advare meg om at jeg burde ta det med ro. Selvfølgelig måtte jeg fortsatt lage en merkelapp som signaliserte til ringen at jeg var syk, men det hjalp meg å forstå disse datatallene og ta et klokt valg angående helse og velvære.

På Evie-appen ser du ikke denne typen forslag. Du ser innsikt i hva pulsen din er og hvorfor den betyr noe. Hvis du virkelig ønsker å forstå helsedataene dine, må du imidlertid undersøke for å finne ut hva en høyere hvilepuls betyr, om du bør hvile og ta det sakte etter en dårlig natts søvn, eller om du har fått det riktige. mengde dyp søvn.

På ringens neste oppdatering vil jeg gjerne se en søvn- og beredskapspoengfunksjon eller en funksjon som samler helsedataene ringen samler inn og gir anbefalinger eller oppsummeringer av daglig velvære. Dette tillegget ville gjøre dataene, som søvnsyklusgrafene og aktivitetsmålingene, mer fordøyelige og nyttige, og gi et bedre bilde av den generelle helsen. 

Selv om Evie-ringen fortsatt er den eneste smarte ringen jeg kjenner spesielt designet for kvinner, inkluderer andre smartringmerker funksjoner som imøtekommer kvinners helse og biometrisk datasporing for å forstå deres menstruasjonssyklus og månedlige atferd. Oura-ringen, for eksempel, annonserte nylig tre nye funksjoner som kommer senere denne måneden for bedre innsikt i menstruasjonssyklusen din, inkludert en syklusbevissthetsscore og oppdaterte innsikter og rapporter. 

ZDNET's kjøpsråd

Hvis du vil ha en stilig smart ring med nøyaktig helsesporing, en nyttig stemnings- og symptomloggingsfunksjon og smartringteknologi på inngangsnivå, tror jeg Movano Evie-ringen er et flott sted å starte . Den er nyere og mye billigere enn konkurrentene, med noen få knekk å løse. Hvis du ønsker å dyppe tærne i den smarte ringplassen og se stilig ut, kan Evie-ringen være matchen din. 

På den annen side, mens kvinner kanskje betaler mindre for Evie-ringen enn de ville for andre smarte ringer, jeg vil foreslå å legge ut litt ekstra for en annen smart ring, enten det er Ultrahuman Ring Air eller Oura Ring, for lengre batterilevetid, omfattende helseinnsikt, søvn- og restitusjonsscore og data som gir deg et klart bilde av din daglige velvære. I dette tilfellet går 100 USD ekstra for funksjoner, batterilevetid og vanlig bruk.