Hvordan lage dine egne tegneserier med AI

0
13
AI-genererte tegneseriepaneler av Iron Man og Captain America Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

Du har alltid drømt om å bli tegneseriekunstner, men mangler én viktig ferdighet – evnen til å tegne. Vel, nå kan AI oppfylle disse drømmene for deg. Tilgjengelig som et rom gjennom Hugging Factory, vil AI Comic Factory designe tegneseriesider for deg basert på beskrivelsene dine.

Beskriv scenariet, velg en stil og velg deretter et oppsett. Du kan til og med velge å legge til bildetekster. Som svar vil AI lage de nødvendige panelene for å danne en hel side. Du kan deretter produsere én side etter en og lagre eller skrive ut hver side.

Også: ChatGPT vs. Microsoft Copilot vs. Gemini: Hvilken er den beste AI-chatboten?

Den grunnleggende prosessen er gratis. Anonyme brukere kan imidlertid bare lage én tegneserie. For å generere nok bøker til å fylle opp spinnerstativet ditt, registrer deg for en konto hos Hugging Face. AI Comic Factory tilbyr også betalte planer der du kan laste opp karakterene dine, generere bilder raskere og redigere forespørslene dine på et øyeblikk.

Slik fungerer alt dette.

Hvordan bruke AI til å generere tegneseriepaneler og -sider

1. Skriv inn en beskrivelse av scenen og historien

Start favorittnettleseren din og gå til AI Comic Factory-siden. Skriv først inn en beskrivelse av scenen og historien du vil lage. Tenk på karakterene du ønsker skal vises i historien din, enten de er mennesker, dyr, skapninger, superhelter eller romvesener. Kom så opp med et scenario for å beskrive handlingene deres, for eksempel slåssing, spising eller dans. Du kan også beskrive plasseringen av scenen og få handlingen til å finne sted på en restaurant, på toppen av en bygning, på Times Square eller i verdensrommet. 

Også: De beste AI-bildegeneratorene du kan prøve akkurat nå

I tillegg vil beskrivelsen din sannsynligvis variere avhengig av hvor mange sider tegneserien din vil inneholde. Hvis du bare genererer én side, vil du inkludere alle elementene i beskrivelsen. Hvis du planlegger en tegneserie med flere sider, beskriv åpningsscenen for den første siden og bygg deretter på den med påfølgende sider.

Beskrivelsesboks for scenen og historien Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

2. Velg stilen

Deretter velger du stilen. Til venstre klikker du på rullegardinmenyen, som bruker amerikansk (moderne) som standardstil. Du kan endre stilen til blant annet japansk, flygende tallerken, Humanoid, 3D, middelalder og egyptisk. Hver stil tilbyr et unikt utseende og estetikk, så det kan være lurt å leke med forskjellige for å se hvilken som fungerer best for historien din.

Også: Hvis AI er så fantastisk, hvorfor fungerer ChatGPT smelte ned over denne enkle bilderedigeringsoppgaven?

Du kan også manuelt skrive inn navnet på en stil i stilfeltet til høyre for beskrivelsen.

Stilvalg Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

3. Velg oppsettet

Klikk deretter på rullegardinmenyen for Layout. Her tilbyr siden fire unike oppsett, hver med et forskjellig antall paneler av varierende størrelse. Eksperimenter med hver layout for å se hvilken du liker best. Hvis du oppretter flere sider, bør du også variere oppsettet fra side til side.

Layoutalternativer Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

4. Velg teksting

Deretter kan du velge å legge til bildetekster som vises øverst i hvert panel. Bildetekstene beskriver eller definerer scenen som finner sted og kan øke flyten og lesbarheten til hvert panel.

Også: ChatGPT vs. ChatGPT Plus: Er et betalt abonnement fortsatt verdt det ?

Som standard kan AI legge til dialogballonger i visse paneler, selv om du ikke har kontroll over disse. Dialogen består av bare tulltekst, så det er mer et visuelt element for å få sidene til å virke som om de er fra en ekte tegneserie.

Alternativ for å slå på bildetekster Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

5. Generer siden

Når du er klar, klikker du på Gå-knappen helt til høyre. Du må kanskje vente et minutt eller to før alle panelene vises. Du vil etter hvert se hele siden med alle panelene i den valgte layouten. Bruk glidebryteren til høyre for å zoome inn og ut.

Tegneseriepanel av Iron Man og drager Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

6. Endre siden

Hvis du er fornøyd med siden og layouten, flott. Hvis ikke, benytt anledningen til å endre elementer, for eksempel stilen eller layouten. 

Også: Hvordan ChatGPT kan hjelpe deg med å skrive et essay

Om nødvendig, klikk på Gå-knappen etter at du har gjort endringene for å gjenskape siden.

Iron Man som kjemper mot dragerSkjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

7. Tegn et panel på nytt

Hvis du liker den generelle siden, men misliker et av panelene, kan du be om at det spesifikke panelet skal tegnes på nytt. Hold musen over panelet og klikk på Tegn på nytt-knappen. Panelet blir deretter regenerert med et annet bilde.

Tegner et panel på nytt Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

8. Rediger et panel

Hvis du vil endre beskrivelsen for et bestemt panel, holder du musepekeren over det og klikker på Rediger. I Rediger-vinduet endrer du teksten for beskrivelsen slik du vil. Når du er ferdig, klikker du på Lagre. Tilbake på siden blir panelet regenerert basert på endringene dine i beskrivelsen.

Redigere et panel Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

9. Lagre og last inn siden på nytt

Hvis du trenger å forlate nettstedet, men ikke vil miste siden du opprettet, kan du lagre den og laste den på nytt når du kommer tilbake. For å gjøre dette, klikk på Lagre-knappen nederst. Siden lagres deretter som en CLAP-fil.

Også: Hvordan mine 4 favoritt AI-verktøy hjelper meg å få mer gjort på jobben

For å laste inn siden på nytt når du kommer tilbake til nettstedet, klikk på Last inn-knappen nederst og velg CLAP-filen du tidligere lagret.

Lagre og laste inn en side på nyttSkjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

10. Fortsett med tegneserien din

Hvis du planlegger å lage en flersidet tegneserie, sørg for at du har lagret den første siden som en CLAP-fil. Fortsett med den andre siden. Du kan lage beskrivelsen med de samme karakterene, men endre scenariet for å flytte historien videre. Du vil sannsynligvis beholde stilen den samme, men endre oppsettet for å variere utseendet. Husk å lagre hver side som en CLAP-fil.

Fortsetter med tegneserien din Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

11 . Lag tegneserien din

Når du er ferdig, kan du skrive ut eller lagre alle sidene og kombinere dem for å lage din trykte tegneserie.

For å skrive ut siden, klikk på Hent PDF-knappen nederst. I vinduet Forhåndsvisning klikker du på Destinasjon-feltet og velger skriveren du vil bruke. Klikk på Skriv ut.

Også: Jeg endret disse 5 ChatGPT-innstillingene for en umiddelbar produktivitetsøkning

For å lagre siden som en PDF-fil, klikk på Hent PDF-knappen. I vinduet Forhåndsvisning klikker du på Destinasjon-feltet og velger alternativet for Lagre som PDF. Klikk Lagre.

Hvis du lagrer hver side som PDF, kan du bruke et gratis onlineverktøy fra Adobe til å slå sammen individuelle PDF-filer til én stor fil.

Opprett tegneserien din book Skjermbilde av Lance Whitney/ZDNET

Ansvarsfraskrivelse: < /strong>Du bør vurdere de juridiske konsekvensene (f.eks. opphavsrett) av å bruke AI-genererte bilder før du implementerer dem i arbeidet ditt.