De 17 beste tidlige anti-Prime Day-tilbudene: Best Buy, Walmart, Costco og mer

0
19

Hvis du har kommet hit til denne siden, vet du sannsynligvis allerede at Amazon Prime Day 2024 kommer tilbake til 10-årsjubileet om bare to uker. Og akkurat som e-handelsgiganten ruster opp ved å allerede tilby gode tilbud og rabatter på tvers av handleplattformen, er det også konkurransen.

Også: De beste Prime Day-tilbudene akkurat nå

Akkurat nå kan du oppnå store besparelser i mange kjernekategorier, som teknologi, hjem, skolestart og mer, på mange andre store forhandlere, inkludert Best Buy, Walmart, Costco, BJ's og mer. Takket være Prime Day er det et kjøpers marked ettersom forhandlere konkurrerer om kjøpet ditt på mange av de samme toppteknologiske varene ved å tilby identiske (eller bedre) rabatter. 

Det er derfor vi har samlet de beste tidlige anti-Prime Day-tilbudene du kan handle akkurat nå. Vi vil oppdatere denne listen ofte i forkant av Prime Day, og flere ganger om dagen mens arrangementet finner sted, så husk å sjekke tilbake.

Se på AmazonSee på Best BuySee på Walmart

Den beste tidlige anti- Prime Day 2024-tilbud 

Microsoft Windows 11 Pro-lisens for $23 (spar $176 på Stack Social): Programvare er ikke billig. Du kan nå få en livstids Microsoft Windows 11 Pro-lisens gjennom StackSocial, noe som sparer deg 88 %. Systemet fungerer utmerket for brukere med oppussede datamaskiner som trenger et oppdatert operativsystem. Du vil også få Microsofts Copilot innebygd i programvaren for å svare på spørsmål og optimalisere arbeidsflyten din. Google Nest Smart Thermostat for $170 (spar $80 på Best Buy): Hvis du oppgraderer hjemmet ditt til et smart system , gjør det enkelt med Googles Nest Smart Thermostat, som er til salgs for $80 i rabatt på Best Buy. Kontroller temperaturen i hjemmet ditt fra smarttelefonen din og koble til andre Google-smartenheter for det ultimate smarthusoppsettet. Få et Walmart+ årlig medlemskap for $49 (spar $49 på Walmart): Walmart tilbyr 50 % rabatt på deres årlige Walmart+-medlemskap i forkant av deres Walmart Deals-arrangement neste uke. Akkurat nå kan du registrere deg for bare $49, få eksklusiv tidlig tilgang til neste ukes salg, og nyte fordeler som gratis levering, gassfordeler, bilpleie og mer. Bose QuietComfort Earbuds II for $179 (spar $100 på Best Buy): Vi elsker Bose QuietComfort II-øreproppene for deres sterke støyreduksjon og uovertruffen lyd. I tillegg, med en besparelse på $100, er dette et flott kjøp. Samsung Galaxy Watch SE for $99 (med innbytte) (spar $100 hos Samsung): ZDNETs Kerry Wan sier at dette er den beste WearOS-avtalen rett nå, og vi må være enige. Akkurat nå kan du bytte inn hvilken som helst smartklokke i alle tilstander og motta en kampanjekreditt på $100, noe som gjør en splitter ny Samsung Watch FE til din for bare $99. Arlo Pro 5S 2K Indoor/Outdoor 3-kamerapakke for $350 (spar $350 på Best Buy): Hjemmesikkerhet er kostbart, spesielt for kameraer designet for å fungere innendørs og utendørs, ta opp i 4K-video og mer. Denne trippelpakken med Arlos populære Pro-kamera er nå rabattert med $350 på Best Buy, og ZDNETs Maria Diaz sier at en rabatt på disse kameraene gjør dem mest verdt pengene dine. Nintendo Switch OLED Import Edition Bundle for $274 (spar $76 på Walmart): Nintendo Switch-enheter kommer ikke ofte i salg, men akkurat nå kan du hente OLED-importpakken for bare $274. OLED-skjermen gir krystallklar spilling og lyse, livlige farger. Apple iPad Air (5. generasjon) 64 GB for $400 (spar $200 på Best Buy): Vårt valg for den beste iPad totalt sett, 2022 iPad Air-stakkene godt med konkurrentene. ZDNET-sjefredaktør Jason Hiner sier at funksjonene deres etterligner funksjonene til den dyrere iPad Pro. “Det er virkelig en litt rimeligere iPad Pro som bare mangler noen få funksjoner”," sier han. Apple MacBook Air (M2) for $849 (spar $150 på Best Buy): Apples MacBook Air (M2) omdefinerer portabilitet og kraft med en nydelig skjerm, opptil 10-kjerners GPU, og opptil 24 GB enhetlig minne. Akkurat nå kan du spare $150 på Best Buy på versjonen utstyrt med M2-brikken, og få en solid bærbar datamaskin for under $1000. Dyson V10 Cordless Vacuum for $240 (spar $110 hos Walmart): Dyson-støvsugere er beryktet. kostbar. Spar $110 på denne trådløse V10-modellen hos Walmart akkurat nå.Apple Watch SE (2nd Gen) for $189 (spar $60 hos Walmart): Apple Watch SE (2nd Gen) er teknologiselskapets grunnleggende smartklokke. Den er ikke lastet med alle de nyeste helse- og velværefunksjonene, men den får jobben gjort. Jeg kjøpte en til denne rabatterte prisen tilbake i oktober, og det har vært favorittkjøpet mitt til dags dato. 

Apple MacBook Air (M2)

Spar $150

Apple MacBook Air M2Cliff Joseph/ZDNET

Nåværende pris: $849Opprinnelig pris: $999

Apples MacBook Air (M2) omdefinerer portabilitet og kraft med en nydelig skjerm, opptil 10-kjerners GPU og opptil 24 GB enhetlig minne. Akkurat nå kan du spare $150 på Best Buy på versjonen utstyrt med M2-brikken, og få en solid bærbar PC for under $1000. 

Se nå på AmazonView nå på Best BuyView now på B&H Photo -Video

Samsung Galaxy Watch FE

Spar $100 (med innbytte av klokke)

samsung galaxy watch fe Samsung/ZDNET

Gjeldende pris: $99 (med innbytte av klokke)Original pris: $199

Hvis du er i markedet for en smartklokke, sier ZDNETs Kerry Wan at du ikke vil gå glipp av den beste WearOS-avtalen som skjer nå. Akkurat nå tilbyr Samsung sin basismodell Watch FE for bare $99 med en kvalifisert innbytte. Det er riktig. Galaxy Watch FE, som selges for $199, kan bli din for bare $99 (det er 50 % avslag) når du handler i en hvilken som helst smartklokke i alle tilstander.

“Det er lett en av de beste innbyttekampanjene jeg har sett, så mye at jeg oppgraderte min mors Galaxy Watch 2 uten å nøle. Det er en ny Samsung smartklokke for $99, folkens," Sa Wan. 

Også: Samsungs Galaxy Watch på $99 er den beste WearOS-avtalen akkurat nå – her er hvordan du enkelt kvalifiserer deg

Se nå hos Samsung

Bose QuietComfort II ørepropper

Spar $100

bose-ii-øretelefoner-foran-taxi Christina Darby/ZDNET

Nåværende pris: $179 Opprinnelig pris: $279

Hvis du ikke er interessert i å få den nyeste Bose-modellen av ørepropper, men likevel ønsker å høste fordelene av merket, en eldre modell – som disse Bose QuietComfort II-øreproppene som tilfeldigvis er til salgs for $100 mindre på Best Kjøp — vil sikkert gjøre susen. Ørepluggene selges regelmessig for $279, men du kan finne dem for $179 akkurat nå. Det er billigere enn prisen på vår favoritt Apple AirPods Pro 2, som selges for $250.

Også: Bose QuietComfort II-øretelefonene får $100 i rabatt etter 4. juli

Se nå på WalmartView nå på BoseView nå på Amazon

Walmart+ årsmedlemskap

Spar $49

walmart-plus-prime-day Walmart/ZDNET

Nåværende pris: $49/år < /strong>Opprinnelig pris: USD 98/år 

Akkurat nå rabatter Walmart sitt Walmart+ medlemskapsprogram med 50 %. I stedet for å betale $98/år, kan du registrere deg og betale bare $49, og sikre deg tidlig tilgang til å handle Walmarts største sparebegivenhet – Walmart Deals, som starter neste uke. 

I tillegg gir et Walmart+-medlemskap en mengde ekstra fordeler til kundene, inkludert gratis levering fra butikken din, gratis frakt uten bestillingsminimum, sparing 10 cent per gallon på 13 000+ drivstoffsteder over hele landet, videostreaming med Paramount+, auto omsorgstjenester, returer hjemmefra, tidlig tilgang til eksklusive sparepenger, mobilskanning og gå og mer. 

Også: Få et Walmart+-medlemskap for halvparten av akkurat nå. Slik gjør du 

Se nå på Walmart

Flere tidlige anti-Prime Day 2024-tilbud 

costco

Få et gratis gavekort med ditt nye Costco-medlemskap nå.

StackSocial

Costco Gold Star-medlemskap + et digitalt Costco-butikkkort på $20 (spar $20 på StackSocial): Denne eksklusive Costco-medlemskapsavtalen fra StackSocial kommer med et digitalt butikkkort på $20, noe som reduserer kostnaden for et medlemskap på $60 per år til bare $40.&#xA0 ;Google Nest Hub 2nd Gen Smart Home-høyttaler og -skjerm for $75 (spar $25 hos Lowe's): Jobber du fortsatt med det smarte hjemmesystemet? Legg til Google Nest Hub 2nd Gen til hjemmeoppsettet for bare $75. Bruk den som høyttaler, skjerm og hub for andre Google-enheter. Eufy Security 3-delers trådløst 4K-sikkerhetssystem for innendørs/utendørs for $500 (spar $180 på Best Buy): En annen sikkerhetsavtale på listen vår, denne Eufy 3 En kamerapakke kan brukes innendørs eller utendørs, tar opp 4K-video og koster bare $500 nå, takket være en besparelse på $180 på Best Buy now.Apple AirPods (2. generasjon) for $89 (spar $40 hos Walmart): Våre favoritt-rimelige AirPods er enda rimeligere. Ta tak i AirPods (2. generasjon) med et trådløst ladedeksel for bare $89. Samsung 55-tommers klasse QN90C Neo QLED 4K Smart Tizen TV for $1000 (spar $500 på Best Buy): MacBook Pro (M3) ) for 1400 dollar (spar 150 dollar hos Costco): ZDNETs Jason Hiner sier at den nye MacBook Pro-serien er for skapere og foredragsholdere, og at Apples nye M3-brikke gjør det mulig å håndtere fantastiske skrivebordslignende arbeidsbelastninger på den. Men det er dyrt. Akkurat nå kan du spare $150 hos Costco (medlemskap kreves) på en ny M3-modell. 

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazon Prime Day 2024 starter 16. juli kl. 12.01 PDT og varer til og med 17. juli. I fjor ble Prime Day avviklet 11. og 12. juli, og følger den fjerde juli-helgen nærmere.

Er tilbud virkelig billigere på Prime Day? 

Tilbudene er vanligvis lavere på Prime Day, spesielt på store billetter som TV-er, Amazon-produkter, bærbare datamaskiner og mer. Det er imidlertid også en fin tid for å spare penger på daglige nødvendigheter og produkter. Du kan også spare på tilbud under andre Amazon-arrangementer, som Prime Big Deal Days i oktober og Big Spring Sale i mars, men sparingene er ofte ikke like bratte som under Prime Day i juli. I tillegg liker andre store forhandlere som Best Buy og Walmart å være med på shopping, ofte rabatter på produkter med samme beløp som Amazon, tilbyr konkurrerende salgsarrangementer og mer. 

Hvordan valgte vi disse anti-Prime Day-tilbudene?

ZDNET skriver bare om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker avtalene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å levere de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere.