Samsung Galaxy Watch Ultra: Nøkkelspesifikasjoner, funksjoner, pris og alt annet vi vet

0
12
GalaxySprioritet Jason Hiner/ZDNET

Samsung Unpacked er en helg borte, og selv om vi ikke offisielt vil lære om selskapets nyeste enheter før da, lekker mye informasjon tidlig. Blant de mer bemerkelsesverdige lekkasjene er en Dealabs-rapport som beskriver de fullstendige spesifikasjonene for den nye Galaxy Watch 7-serien. 

Også: Hva kan du forvente fra Samsung Unpacked Summer 2024: Galaxy Z Fold 6 , Watch Ultra, Smart Ring, mer

Galaxy Watch 7 vil angivelig være tilgjengelig i to størrelser, 40 mm og 44 mm, og tre urfarger: grønn, krem ​​og sølv. Klokken skal ha et rustningshus i aluminium, safirglass foran og en 3D-glassskive på baksiden. Watch 7-spesifikasjonene viser også støtte for Bluetooth-tilkobling, men det bør være en 4G-versjon hvis du vil ha data uten å bruke telefonens tilkobling.

Galaxy Watch Ultra, selskapets første premium-lag smartklokke, vil angivelig være tilgjengelig i én størrelse, 47 mm, og tre urskivefarger: titanium grå, titan sølv og titan hvit. Den skal angivelig støtte både 4G- og Bluetooth-tilkobling og ha samme safir- og 3D-glass som basisversjonen, men kommer med titan-deksel.

Både basis- og Ultra-versjonen har Super AMOLED-skjermer, kjører på Exynos W1000-prosessoren, og har 2 GB RAM og 32 GB lagringsplass. (Det er det dobbelte av lagringen vi så på Galaxy Watch 6.)

Det vil tilsynelatende være litt forskjell i batterilevetid på tvers av de tre størrelsene. De lekke spesifikasjonene viser alternativer på 40 mm og 44 mm for Watch 7 med henholdsvis 300 mAh og 425 mAh batteri, mens 47 mm Watch Ultra ville bære det største batteriet av alle – 590 mAh.

Apple Watch Ultra

Samsung Galaxy Watch Ultra forventes å dele en likhet med Apples egen Watch Ultra-modell.

Jason Hiner/ZDNET

De lekke spesifikasjonene viser også at alle klokkene har standard IP6X støvbeskyttelse, med Watch Ultra som får en litt høyere vannmotstandsvurdering på 10 ATM sammenlignet med 5 ATM på den vanlige Watch 7.

Resten av spesifikasjonene er identiske i hele serien: Bluetooth 5.3, Wi-Fi 2,4 GHz & 5 GHz, NFC, GPS dobbel frekvens (L1+L5) på tilkoblingsfronten, og One UI Watch 6.0 for operativsystemet. Det er ingen reelle overraskelser for sensorene, som inkluderer GPS, lys og geomagnetisk, akselerometer, gyroskop, barometer, temperatur og hjertefrekvens.

Også: Få opptil $1500 i rabatt på nye Samsung Galaxy Z Fold 6 og Z Flip 6-telefoner – her er hvordan du kvalifiserer deg

Siden Dealabs er en fransk publikasjon, vi har mulige Samsung Galaxy Watch 7-priser for Frankrike, som kan gi et estimat for amerikanske priser. 40 mm Bluetooth-versjonen kan koste $343, mens 44mm kan være $375. Oppgradering til 4G-versjonen kan legge til rundt $50 for hver versjon. Naturligvis ville Ultra være den dyreste versjonen av gjengen, og kostet rundt $750.

Hva er takeaway? Selv om det eksterne er mye det samme, er det innvendige en betydelig oppgradering fra Galaxy Watch 6. Watch 7 bør også ha betydelig forbedret effektivitet, bedre ytelse og større lagringsplass.

De fullstendige avsløringene av Galaxy Se 7, Galaxy Ring, neste generasjons sammenleggbare enheter og andre nye Samsung-enheter forventes å finne sted på selskapets neste Unpacked-arrangement, som er satt til 10. juli kl. 09.00 E.T.