De 8 beste tidlige Amazon Prime Day Kindle-tilbudene

0
19

Kindles er perfekte følgesvenner for sommerferien. Det er fordi de tilbyr alt du trenger i en førsteklasses e-leser. De er uberbærbare (Min Kindle passer i jakkelommen min); de er lette (langt lettere enn det innbundne du har i håndbagasjen); og du kan ta dem med på flyet, til stranden eller i badekaret, og du trenger ikke å svette hvis de får litt vannsprut på dem.

For å blidgjøre avtalen, kutter Amazon, merket bak Kindle, prisene på disse e-leserne under og i forkant av og under Prime Day-salget, noe som gjør midten av juli til et passende tidspunkt å hente en før augustferien. Prime Day kommer tilbake 16. og 17. juli i år, når du vil finne bratte rabatter på alt fra TV-er til telefoner, blant andre dingser og nødvendigheter. Rabatt-palooza kan være skremmende å sortere gjennom. Heldigvis har vi gjort det tunge løftet ved å samle de beste tilbudene du kan handle som vårt team av eksperter enten har testet selv eller grundig undersøkt. 

Også: De beste Prime Day-tilbudene så langt

Se på Amazon

Beste Kindle-tilbud for Amazon Prime Day 2024

Kindle Paperwhite Essentials-pakke, Wi-Fi, stoffdeksel, 8 GB for 175 USD (spar 20 USD): Få opptil ti ukers batterilevetid og en superslank design, sammen med et stoffdeksel og 8 GB lagringsplass. Kindle Paperwhite Essentials-pakke, Wi-Fi, stoffdeksel, 16 GB for $185 (spar $20): Få enda mer lagringsplass som passer til dine favorittromaner, aviser og media i denne Paperwhite-pakken. Kindle Essentials-pakke med Wi-Fi, stoff deksel, 16 GB for $155 (spar $20): Få 2022-flaggskipet Kindle-modellen med et stoffdeksel og ditt valg av en marineblå eller svart enhet. Kindle Paperwhite Signature Edition med stoffdeksel og ladestativ for $238 (spar $20) : Få 32 GB lagringsplass med denne Paperwhite. Kindle Unlimited for $0 i tre måneder (spar $36): Les og lytt til ubegrenset med bøker og lydbøker gjennom dette rabatterte abonnementet. CoBak Kindle Case for $8 (spar $32): Få 80 % rabatt på dette Kindle-dekselet i svart. Moko Kindle-deksel for $8 (spar $22): Få 73 % avslag på et annet Kindle-deksel for 2022 11. generasjonsmodellen.  Moko Standing Kindle Paperwhite-deksel for $25 (spar $15): Dette Kindle Paperwhite-dekselet har et stativ for enkel lesing. 

Også: De beste Kindles: Eksperttestet

Kindle Paperwhite Essentials-pakke for $175

Spar $20

Kindle Paperwhite essentials-pakke mot oransje bakteppe Kindle/ZDNET

Kindle Paperwhite er publikumsfavoritten Kindle, blant alle modeller og merker av e- leser. Bruk når som helst på e-leser Reddit-tråder, og du vil raskt lære denne informasjonen. Men det er ikke bare Reddit; vi har også rangert Kindle Paperwhite som den beste Kindle du bør kjøpe. 

Det er god grunn til dens høye status: Den har et justerbart varmt lys og en blendingsfri skjerm. Ti uker med batterilevetid forsegler også avtalen. Kindle Paperwhite Bundle kommer med en strømadapter og et stoffdeksel for å beskytte enheten din mot riper og riper. 

Se nå på Amazon

CoBak Kindle-deksel for $8< /h2>

Spar $32

CoBak Kindle-etui mot rosa bakteppe CoBak/ZDNET

Denne CoBak Kindle-dekselet koster bare $8 akkurat nå for hele 80 % rabatt på listeprisen. Dekselet beskytter 11. generasjon Kindles fra 2022, og hvis du er klønete, men ikke vil bruke så mye på et etui, er dette den du bør kjøpe akkurat nå. 

Se nå på Amazon < h2 class="c-shortcodeListicle_hed">Kindle Paperwhite Signature Edition med 32 GB for $238

Spar $20

Kindle Paperwhite Signature Edition mot grønt bakteppe Kindle/ZDNET

Du får 32 GB lagringsplass med denne Kindle Paperwhite Signature Edition. Enheten leveres med et stoffdeksel og en trådløs ladedokking, slik at du kan lese og lade samtidig. 

Se nå på Amazon

vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazons deals-palooza finner sted i år 16. og 17. juli. Du finner rabatterte priser på utvalgte teknologi-, hjemme- og velværedingser. Det er et flott tidspunkt å ta en kjøpsbeslutning på produkter du har ventet med å kjøpe, men det er også et passende tidspunkt for merker som faktisk ikke endrer prisene sine, løfter tilbudsrabatter over kundens hoder, og fortell kundene at de kjøper noe til en lavere pris når de ikke gjør det. 

Er Kindles virkelig billigere på Prime Day? 

100% ja. Fordi det er et Amazon-eid produkt, kan du forvente betydelige rabatter på Kindles under salgsarrangementer som Prime Day og Black Friday. Amazon har tatt $20 til $100 i rabatt på utvalgte e-lesere under tidligere salgsarrangementer, så du får garantert et billigere produkt under disse arrangementene sammenlignet med andre tider av året. En taktikk som Amazon imidlertid gjør for å få avtalene til å se søtere ut enn de er, er å øke prisen på disse produktene når de rabatterer dem. Jeg så dette skje i fjor på visse Kindles og tilbehør, og ville ikke bli overrasket om de øker disse Kindle-prisene i år også. 

Hvordan valgte vi disse Prime Day-tilbudene?< /h3>

ZDNET skriver kun om tilbud vi ønsker å kjøpe — enheter og produkter vi ønsker, trenger eller vil anbefale. Ekspertene våre så etter avtaler som var minst 20 % rabatt (eller nesten aldri er på salg), ved å bruke etablerte prissammenligningsverktøy og sporere for å finne ut om avtalen faktisk er på salg og hvor ofte den faller. 

Vi har også sett gjennom kundeanmeldelser for å finne ut hva som betyr noe for ekte mennesker som allerede eier og bruker avtalene vi anbefaler. Våre anbefalinger kan også være basert på vår egen testing – i tillegg til omfattende undersøkelser og sammenligningskjøp. Målet er å levere de mest nøyaktige rådene for å hjelpe deg å handle smartere.