JBLs nye ørepropper har en skjerm innebygd i ladevesken, men det er ikke deres beste funksjon

0
12
Live Beam 3 øreplugger Nina Raemont/ZDNET

ZDNETs viktige ting h3>JBLs Live Beam 3-øreplugger selges for $200 og leverer fantastisk lydavspilling, pålitelig støyreduksjon og god batterilevetid. Ørepluggene bør tilfredsstille de fleste brukere med lyd, konstruksjon og totalverdi.  , det smarte ladedekselet er mer gimmick enn det er funksjonelt. Det er kanskje ikke tilfellet for deg.

På mange måter lager JBL lydprodukter for den generelle forbrukeren, enten du kjøper en høyttaler eller et par hodetelefoner. Fra produktene vi har testet hos ZDNET, oppfyller merket nesten alltid merket. Selv om lydkvaliteten kanskje ikke stemmer overens med Sony eller Bose, kan du alltid forvente lang batterilevetid, lyd som ikke vil fornærme noen, og en pris du kan rettferdiggjøre når du kjøper et JBL-produkt.

Også: De beste øreproppene du kan kjøpe akkurat nå

Det bringer oss til den nye JBL Live Beam 3. Ørepluggene selges for $200, $50 mindre enn merkevarens mer luksuriøse Tour Pro 2-øretelefoner eller Apples AirPods Pro 2, og jeg har testet et par over de siste ukene for å se om de holder opp til JBLs standarder. Spoilervarsel: Disse øreproppene høres fantastisk ut, og jeg har ingen problemer med å anbefale dem, selv om noen funksjoner er mer gimmicky enn praktiske.

Se på Amazon

For det første er disse øreproppene utmerkede følgesvenner for transport, trening eller dypt arbeid for den gjennomsnittlige personen. De tilbyr tre lyttemoduser: aktiv støyreduksjon, omgivelsesoppmerksomhet og gjennomlesing, og den generelle lydkvaliteten er behagelig, klar og nøytral. 

Dessuten: De beste øreproppene jeg noen gang har hørt på er ikke av Bose eller Sony

Selv om jeg vanligvis synes at omgivelsesbevisste moduser på øreplugger er inkonsekvente og upålitelige, overrasket JBL meg ved å sjonglere ekstern støy og intern lyd ganske bra. Men mens du lyttet til Lola Youngs «Conceited  på høyt volum, bommet øreproppene så vidt målet med å levere klarheten til hvert instrument. Live Beam 3-øreproppene' avspillingen har en litt mer gjørmete kvalitet ved høyere volum, men ved middels volum var det veldig tilfredsstillende.

Støyreduksjonsmodusen er tydelig og kansellerer ut en betydelig mengde ekstern støy. Selv om den ikke kansellerte alle lydene på mine tøffe t-baneturer til og fra kontoret, ble jeg ikke opprørt av dette. Jeg synes at for sterk støyreduksjon i øreplugger kan kompromittere komforten, bygge trykk i øret og fremmedgjøre deg fra alle omgivelser, og vise seg å være farlig hvis du lytter offentlig.

 Også: De beste støyreduserende øreproppene i 2024: Eksperttestet og gjennomgått

Når det gjelder komfort, er Live Beam 3 enkle å ha på seg i timevis. Og du kan gjøre det takket være et annet område hvor JBL utmerker seg: batterilevetid. Du får 40 timers batterilevetid med disse, lett nok til å tulle gjennom noen arbeidsdager med musikk eller mange lange løp. De har også en IP55-klassifisering, slik at du kan bli våt og svette i dem og ikke bekymre deg for å ødelegge noe av teknologien i dem.

< img src="https://www.zdnet.com/article/1" width="1280" height="720.0137197736237" fetchpriority="low" alt="Hånd som holder JBL Live Beam 3 ørepluggdeksel" height="0" width="0" title="JBL&apos;s nye ørepropper har en skjerm innebygd i ladevesken, men det er ikke deres beste funksjon" /> Nina Raemont/ZDNET

Blant alle sine styrker er det noen få områder hvor JBL kan forbedre øreproppene. Den første er saken. JBL har “smart lading” design av Tour Pro 2-øretelefondekselet over til Live Beam 3, slik at du får en innebygd berøringsskjerm. På den kan du sveipe gjennom karusellen med lysbilder for å sjekke ørepluggene dine. batterilevetid, finn tapte knopper, endre volum eller pause, spill av og hopp over sanger. Berøringsskjermen reagerer omtrent 40 % av tiden. Ved annenhver anledning må jeg dobbelt-, trippel- eller firedobbelttrykke på skjermen for å vekke den og få svar. 

Også: Mitt kjøpsråd om de billigste trådløse øreproppene Apple selger for øyeblikket (og de er ikke AirPods)

Av disse grunner vil jeg bli vanskelig å anbefale å bruke berøringsskjermen til å endre sanger eller kanselleringsmoduser på løpetur eller trening. Hold deg i stedet til kontrollene på selve øreproppene eller telefonen din, som begge er mer responsive enn skjermen. Faktisk var de eneste brukbare tilfellene jeg fant med berøringsskjermen å sjekke batterilevetiden og finne øreplugger.

JBL live beam 3 ørepropper Nina Raemont/ZDNET

Et annet område hvor jeg gjerne vil se en oppgradering er ørepluggenes byggekvalitet. Selv om de er behagelige å ha på, føles øreproppene plastisk og lette – en god ting bare for brukere som foretrekker noe som ikke er en byrde å ha på seg. Den matte finishen gjør også øreproppene mer glatte, så husk det hvis du alltid er på farten.

Også: Den beste støyen -kansellerende øreplugger du kan kjøpe

Til slutt var den romlige lydfunksjonen ikke veldig sterk; da jeg skrudde den på for å høre på et Moses Sumney-album, var alt jeg hørte høyere volum, ikke så mye musikk som fulgte hodets bevegelser. 

ZDNETs kjøpsråd< /h2>

Selv med noen av manglene til JBL Live Beam 3, vil jeg fortsatt anbefale dem til alle på markedet for flotte ørepropper med en ganske morsom vri på ladedekselet, spesielt hvis du kan kjøpe dem med rabatt . Vi har sett flere JBL-hodetelefonmodeller falle med titalls og hundrevis av dollar under store salgsarrangementer, og den kommende Amazon Prime Day kan være din nærmeste beste innsats.