Bli med i BJ's Wholesale Club for $20 akkurat nå, ned fra $55

0
26
bjs-trunk Stack Social

Hvis du bor i nærheten av en BJ's Wholesale Club og har tenkt på å kjøpe et medlemskap, er det en flott tid nå: Nye medlemmer kan kjøpe et årlig medlemskap for bare $20 (reg. $55) gjennom denne Stack Social-avtalen – og sparer deg for 63 %. 

bjs-family

BJ's Warehouse-medlemskap: Spar $35

Se nå på StackSocial

BJ's ligner på Costco og Sam's Club (som begge også tilbyr medlemsavtaler akkurat nå via lenkene som følger med), ved at du kan spare opptil 25 % rabatt på dagligvarebutikkpriser på fersk mat, råvarer, delikatesse, husholdningsartikler, teknologi, leker, møbler og mer, ofte ved å kjøpe i bulk. BJ's Gas tilbyr også billigere priser enn vanlige bensinstasjoner, og tilbyr ytterligere besparelser gjennom BJ's Fuel Saver Program. Det er over 210 BJ's Wholesale Club-steder i USA, i 17 stater. 

Denne avtalen er kun åpen for nye BJs medlemmer. Ved å registrere deg godtar du å automatisk fornye medlemskapet ditt til ordinær pris året etter – så du må avbryte før året er omme hvis du ikke ønsker å gjøre det.

Du kan handle på nettet og få gratis henting ved forkant eller levering samme dag i mange områder, og finne digitale kuponger. 

Ikke gå glipp av denne sjansen til å bli medlem av BJ's Wholesale Club med stor rabatt.

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbud for å oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.