Kjøp et 5-års abonnement på AdGuard VPN for $35

0
15
adguard vpn Charlie Osborne/ZDNET

Her på ZDNET dekker vi det virtuelle private nettverket (VPN)-markedet i stor utstrekning og holder øye med eventuelle verdifulle avtaler. 

Over på Stack Social har vi sett en interessant kampanje for alle som ønsker å bruke VPN-programvare for å maskere nettaktiviteten deres fra nysgjerrige øyne, inkludert Internett-leverandører, markedsførere og andre grupper som kan spore hvilke nettsteder du besøk og hvilke nettjenester du bruker. 

Også: De beste VPN-tjenestene

VPN-en det gjelder er fra AdGuard, et selskap som er kjent for sine annonse- og sporingsblokkeringsteknologier. Nå har du også muligheten til å prøve ut deres frittstående VPN, som kan gi et ekstra lag med personvern for å beskytte nettlesingen din. 

AdGuard VPN fem-års abonnement

AdGuard VPN fem års abonnement

Se nå på Stack Social

Det jeg liker med denne avtalen er prisen. For $35 (90% rabatt), kan du registrere deg for en femårs plan, som gir deg tilgang til en VPN for tilsvarende rundt $0,58 per måned. Abonnementet inkluderer 10 samtidige enhetstilkoblinger, og AdGuard har en policy for ingen logging. 

AdGuard VPN-avtaler på ett og tre år er også tilgjengelige for henholdsvis $15 og $25, og mens rimelige, de er mer i tråd med typiske kampanjer som tilbys av andre VPN-leverandører.

Også: Den beste VPN-en for strømming

De mobile iOS- og Android-versjonene av denne VPN-en er enkle å sette opp, med en ren layout og en enkel menylinje. Du kan velge standard “smart” plassering bare ved å klikke på en knapp, eller du kan vandre gjennom server- og landlisten (over 60 steder) for å finne din foretrukne plassering. Hastighetene er fine, og jeg la ikke merke til noen reell forskjell i nettlesingen eller appbruken min. 

Det er imidlertid et forbehold: Jeg kan ikke anbefale denne VPN-en for ren MacOS-bruk. Under testingen fant jeg det som en utfordring å selv logge på, og det er ekstremt sakte. Kort sagt, den mobile brukeropplevelsen er det du forventer av en anstendig VPN, men MacOS-appen trenger mye arbeid. (Vi har en liste over VPN-er som er flotte for Mac, hvis du trenger en.) 

Et gratis alternativ er tilgjengelig, men husk at VPN-trafikk, tilkoblingshastighet og server plasseringer er svært begrenset. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Tilbudene kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er forpliktet til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene for deg for å oppnå de beste besparelsene. 

Vårt team av eksperter sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.