Kjøp MacBook Air M1 for bare $649 – den laveste prisen vi har sett

0
18
 M1 MacBook Air

M1-versjonen av Apples ultra- lett MacBook Air.

Apple

Tidligere i år, som en del av det nye partnerskapet med Apple, begynte Walmart å selge bærbare MacBook-maskiner direkte i butikkene for $699. Akkurat nå tilbyr shoppinggiganten et utrolig salg på den nye-i-boksen M1 MacBook Air for $649, akkurat i tide for tilbake til skolen, og rett i tide for Walmart Deals-arrangementet. < /p>

Også: Hvordan velge en bærbar datamaskin for college: 4 ting å vurdere og 10 bærbare datamaskiner vi anbefaler

Dette er 2020-versjonen av Apples enormt populære bærbare serier som er lettere enn luften, som fortsatt har en kraft i dag med god batterilevetid, lyssterk skjerm og 8 GB minne, alt i den ultraportable og lette designen som serien er kjent. til. MacBook Air med Apples førstegenerasjons silisiumbrikke holder seg fortsatt i 2024, spesielt til dette prispunktet. 

Anmeldelse: < strong>M1 Macbook Air

Vi anmeldte M1 MacBook Air tilbake i 2020, og deretter igjen i 2022, og konkluderte med at fan-favoritt bærbar PC fortsatt holder seg som en solid mobil arbeidsstasjon med en rekke nyttige funksjoner. Hvis du foretrekker å handle på Best Buy, er en lignende avtale tilgjengelig der også. Du kan kjøpe M1 MacBook Air for $699 (spar $300). 

Også: Kjøper du en Mac eller iPad? Studenter kan få et Apple-gavekort på USD 150

M1 MacBook Air for $649 (spar $350 på Walmart)

M1 MacBook Air for $649 (spar $350 på Walmart)

$649 hos Walmart M1 MacBook Air for $699 ( spar $300 på Best Buy)

M1 MacBook Air for $699 (spar $300 på Best Buy)

$699 på Best Buy

Den bærbare datamaskinen er utstyrt med Thunderbolt 3 og USB 4 og har en stor styreflate, 13,3-tommers Retina-skjerm og 8-kjerners CPU som er kompatibel med en rekke ofte brukte arbeidsplassapper, inkludert Adobe Creative Cloud, Google Drive og Microsoft Office.

Til  $649 er dette den laveste prisen for M1-versjonen av MacBook Air som vi har sett. Så nå har du sjansen til å bruke disse besparelsene hvis du har sett på en MacBook Air, eller ønsker å kjøpe en ekstra, ultrabærbar bærbar datamaskin som supplement til en stasjonær eller mindre bærbar maskin.

Også: De beste tidlige Apple-tilbudene på Amazon Prime Day 

M1 MacBook Air ble først solgt for $999 da den ble utgitt, men Apple selger oppussede versjoner for $799, noe som gjør disse tilbudene enda bedre enn noe Apple tilbyr. M1 MacBook Air er tilgjengelig i tre forskjellige farger: gull, plass grå og sølv. Få tak i disse sparepengene mens du kan. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Walmarts nye partnerskap med Apple lar dem selge datamaskiner og bærbare datamaskiner direkte til kunder, en først for forhandleren. Som sådan er det ingen utløpsdato for M1 MacBook Air for $649, men de vil nesten helt sikkert ikke være på lager lenge til denne prisen. På samme måte har Best Buys pris på $699 potensial til å selge seg ut raskt også. 

Men avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt er opptatt av å finne, dele , og oppdaterer de beste produkttilbudene slik at du oppnår de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å lagre og dele dem med deg på ZDNET.com.