Oura avduker AI-helserådgiver en dag før Samsung Galaxy Rings sannsynlige debut

0
18
A Oura/Nina Raemont/ZDNET< /figur>

Den smarte ringplassen er i ferd med å varmes opp med den sannsynlige debuten til Samsungs første smartring noensinne, Galaxy Ring, som kan bli utgitt på onsdag på merkevarens Unpacked-arrangement. Før det skjer, fortsetter industriens bærebjelke Oura å gjøre en sak for seg selv som det smarte ringmerket å slå. 

Også: Hva kan man forvente av Samsung Pakket ut juli 2024: Galaxy Z Fold 6, Watch Ultra, Smart Ring, mer

Ta for eksempel den siste funksjonen Oura avduket. Det er en AI-helserådgiver utgitt gjennom Oura Labs, merkevarens plattform i appen som lar Oura-medlemmer teste eksperimentelle funksjoner. 

Tenk på AI-helserådgiveren som en slags personlig trener. Rådgiveren gir personlig innsikt, anbefalinger og oppmuntring for å få medlemmene på rett spor for å nå sine helsemål. Denne oppmuntringen inkluderer tilpassbar coachingintensitet og fokusområder, og et forum for å chatte med treneren din, stille spørsmål, dele fremgang og få anbefalinger basert på dine daglige helsedata. 

AI-helserådgiverfunksjonen er en av mange måter Oura ønsker å bevise overfor konkurrenter og kunder at den er den beste hunden i smartringområdet. Oura kommer regelmessig ut nye og eksperimentelle funksjoner for helhetlig helse og velvære. 

I løpet av de siste månedene har den blitt integrert med viktige treningsapper som Strava, utgitte attributter med fokus på hjertehelse, som f.eks. som funksjonen for kardiovaskulær alder og kardiokapasitet, i samarbeid med Target for ringbeslag i butikken, og debuterte syklusinnsikt og bevissthetsfunksjoner for kvinner. 

AI-helserådgiverfunksjonene ligner på en Ultrahuman Ring Air-funksjon, en av Ouras konkurrenter, som jeg testet ut tidligere i år. Den AI-drevne matinnsiktsfunksjonen hjelper deg med å dokumentere maten du spiser i løpet av dagen og gir anbefalinger om hvordan du får mest mulig ut av maten du logger på. 

Også:  De beste smarte ringene du kan kjøpe akkurat nå

Funksjonen forteller deg hvor mange Ultrahuman-brukere som rapporterte glukosetopper etter å ha spist maten og anbefaler hvordan du få mest mulig energi eller unngå pigger ved å kombinere maten med sunnere alternativer. Funksjonen fortalte meg også å drikke mye vann før jeg spiste potetgull og ta en tur etter at jeg spiste dem for å senke eventuell glykemisk respons. 

Også: Ultrahuman Ring Air anmeldelse 

Begge smarte ringer' AI-funksjoner gir eksempler på hvordan AI kan brukes i smarte ringer og bærbar teknologi. Vi vil sannsynligvis se hvordan Samsungs nye Galaxy Ring og dens mulige AI-funksjoner går sammen med andre smarte ringer denne onsdagen.