Spar opptil $1500 på nye Samsung Galaxy Z Fold 6- og Z Flip 6-telefoner – slik gjør du

0
19

Samsung Galaxy Z Fold 5 er fjorårets modell.

June Wan/ZDNET

Nye Samsung Galaxy-telefoner, -klokker og til og med en smartring er på vei — og hvis du reserverer en nå, vil du få $50 å bruke på Samsungs nettsted (som kan brukes på alle nye enheter) og opptil $1500 i rabatt når du forhåndsbestiller en ny Galaxy-enhet, sannsynligvis en telefon. Denne avtalen er åpen fra nå til onsdag 10. juli, dagen for Samsungs Unpacked-arrangement. 

Ved å reservere en enhet på Samsung.com kan du også delta i en konkurranse for en sjanse til å vinne $5 000 i Samsung-kreditt. 

Samsung Galaxy-enheter: Opptil $1500 i rabatt og $50 kreditt

Samsung Galaxy-enheter: Opptil $1500 i rabatt og $50 kreditt

Se nå på Samsung

Samsungs Unpacked-arrangement vil bli holdt 10. juli i Paris. Selv om Samsung ennå ikke har kunngjort hvilke nye produkter de vil kunngjøre, tyder tidlige lekkasjer på at selskapet vil avduke en ny Galaxy Z Fold 6-telefon, Galaxy Z Flip-telefon, Galaxy Watch 7, Galaxy Ring-smartring og mer.& #xA0;

I en utgivelse sa Samsung at arrangementet ville fokusere på “den neste grensen til Galaxy AI”," dens generative AI-modell, som vil bli infundert i den nyeste Galaxy Z-serien så vel som resten av Galaxy-økosystemet. 

Også: < strong>Hva du kan forvente av Samsung Unpacked Summer 2024

Selskapet spesifiserte ikke hvordan du kan kvalifisere deg for $1500 i rabatt på en ny enhet, selv om vi antar at det vil være gjennom handel med andre kvalifiserte enheter.

Samsung har også en avtale på Galaxy Watch 6-modeller, inkludert pakker med Pixel Buds 2 Pro, akkurat nå. 

Når vil denne avtalen utløpe?

Denne avtalen utløper 10. juli. Avtaler kan bli utsolgt eller utløpe når som helst, selv om ZDNET fortsatt forplikter seg til å finne, dele og oppdatere de beste produkttilbudene slik at du kan oppnå de beste besparelsene. Ekspertteamet vårt sjekker regelmessig inn avtalene vi deler for å sikre at de fortsatt er aktive og tilgjengelige. Vi beklager hvis du har gått glipp av denne avtalen, men ikke bekymre deg – vi finner stadig nye sjanser til å score besparelser og deler dem med deg på ZDNET.com.