De 20 beste tidlige Prime Day 2024-telefontilbudene

0
28

Samsung Galaxy S24 Ultra for $1 195 (spar 220): I kampen om årets beste telefon er Galaxy S24 Ultra det mest komplette håndsettet du kan kjøpe akkurat nå, med Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 brikkesett, Galaxy AI-verktøy, bygget -i S Pen, et oppsett med fire kameraer og mer.Apple iPhone 15 Pro Max gratis (spar $1 199): Hvordan kan du kjøpe den beste iPhonen gratis? Å godta en 36-måneders finansieringsplan under en av Boost Infinites Unlimited-tjenester er hvordan. Selvfølgelig er tre års forpliktelse lang tid, men hvis du planlegger å bytte til en ny operatør eller kjøpe en telefon for første gang, er dette en billig og enkel måte å gjøre det på. Apple iPhone 15 gratis (spar $829): Boost Inifinite-avtalen er for øyeblikket aktiv også for iPhone-modeller som ikke er Pro. Hvis du ikke trenger alle klokkene og fløytene til Pro eller Pro Max, vil iPhone 15 gi deg den samme iOS 17-opplevelsen med samme ettermarkedsstøtte som de dyrere modellene. Motorola Razr 2023 for $449 (spar $250) ): Den rimeligste sammenleggbare telefonen på markedet akkurat nå ble akkurat billigere, med Motorola Razr fra 2023 som nådde et rekordlavt nivå på $449. Den har ikke den største utvendige skjermen med flip-telefoner, men den er fortsatt kompakt og hendig å bruke. Motorola Razr+ 2023 for $649 (spar $350): En annen «foldbar telefon»-konkurrent, den avanserte Razr+ Modellen rabatteres enda sterkere, og er uten tvil en bedre flip-telefon enn Samsungs Galaxy Z Flip takket være en mer tilpassbar og funksjonell ytre skjerm.Samsung Galaxy S23 FE for $525 (spar $75): En av de beste Samsung-telefonene som er tilgjengelig, Galaxy S23 FE fløy under mange menneskers radar i fjor da den ble utgitt i oktober. Det er imidlertid fortsatt en formidabel mellomtone-Android med alt det viktigste. Google Pixel 8 Pro for $769 (spar $230): Vi har sett flaggskipet Pixel komme i salg for billigere, men en rabatt på $230 er fortsatt noe verdt feirer. For prisen får du et pålitelig kamerasystem som støttes av konsekvente programvareforbedringer. Google Pixel 7 Pro for $443 (spar $556): Det er ikke lenger den nyeste Pixel-telefonen på markedet, men det betyr at du kan hent den fortsatt fantastiske Pixel 7 Pro for mer enn 50 % rabatt. Denne modellen kommer også med 256 GB lagringsplass, det dobbelte av de fleste flaggskiptelefoner i dag.Samsung Galaxy S24 for $719 (spar $80): Den minste (og mest komfortable) modellen i årets Galaxy S24-serie er for tiden rabattert med $80. For pengene får du en 6,2-tommers skjerm, et 50 MP hovedkamera og de samme Galaxy AI-funksjonene som den dyrere S24 Ultra. Motorola Moto G Stylus 5G 2023 for $249 (spar $150): Et budsjettvalg med en pekepenn, Moto G Stylus 5G 2023 føles som en flaggskiptelefon, med 256 GB lagringsplass, 120Hz-skjerm og 5000 mAh batteri. Men til rabattert pris er det i utgangspunktet en fjerdedel av prisen.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Spar $220

Samsung Galaxy S24 Ultra på lilla bakgrunn Jason Hiner/ZDNET

Gjeldende pris: $1195Opprinnelig pris: $1419

Samsungs Galaxy S Ultra-linje fortsetter å være selskapets alt-unntatt-kjøkkenvask-modell, og tilbyr de beste spesifikasjonene du finner på skjerm, ytelse, kamera og batteri. Selv om tilbudene på den nyeste S24 Ultra svinger ofte, gir det beste tilbudet akkurat nå mer enn $200 rabatt på 512 GB-modellen, noe som gir deg rikelig med lagringsplass for mindre penger enn vanlig.

Se nå på Amazon ZDNET ANBEFALER

Apple iPhone 15 Pro Max

Spar $1 199

iphone-15-pro-max-white-2 Jason Hiner/ZDNET

Nåværende pris: GratisOpprinnelig pris: $1199

I forkant av Prime Day kan Boost Infinite-kunder (nye og eksisterende) dra nytte av sin gratis iPhone-avtale, som krever aktivering og 36-måneders finansiering. Jada, tre år er en langsiktig forpliktelse, men hvis du har ønsket å bytte operatør eller allerede er kjent med mobilkontrakter, er dette en flott måte å få den nyeste iPhone-en billig.

Se nå på Amazon

Motorola Razr (2023)

Spar $250

Motorola Razr 2023 i hånden Kerry Wan/ZDNET

Nåværende pris: $449Opprinnelig pris: $699

Mens Motorola Razr (2023) ikke lenger er den nyeste flip-telefonen fra selskapet, er den nå rimeligere enn noen gang, med en ny lavpris på $449 ($250 rabatt). For pengene får du en sammenleggbar dobbel skjerm, et relativt stort batteri på 4200 mAh og en 6,9-tommers OLED-skjerm. 

Se nå på Amazon

Google Pixel 8 Pro

Spar $230

Google Pixel 8 Pro i Bay Blue Kerry Wan/ZDNET

Nåværende pris: $769Original pris: $999

Den nyeste flaggskipstelefonen fra Google kan fås i ny stand akkurat nå for $230 i rabatt, og plasserer den innenfor samme prisklasse som Samsung og Apples standardlag for Galaxy S og iPhones. Google lover opptil syv år med programvareoppdateringer med Pixel 8-serien, så du kan forvente at den forblir funksjonsrelevant frem til 2030.

Se nå på Amazon

Motorola Moto G Stylus 5G (2023)

Spar $150

Person som holder opp Motorola Moto G Stylus 5G (2023) Kerry Wan/ZDNET

iPhone 15 og iPhone 15 Plus i hånden Kerry Wan/ZDNET

Google Pixel 7 Pro for $420 (spar $480): Vi vurderte flaggskipet Pixel-telefonen høyt da den ble lansert i 2022, og siden den gang har den blitt kraftig rabattert, noe som gjør den ideell for budsjettkjøpere og/eller folk som bare vil ha en god telefon for mindre penger.Nothing Phone 2a for $387 (spar $33): Nothing Phone 2a er en av de beste budsjett-Android-telefonene vi har testet, vanligvis tilgjengelig gjennom et betaprogram for utviklere, men er nå i salg på Amazon.Motorola Moto G Play 2023 for $135 (spar $35): Et annet budsjettalternativ for mindre enn detaljhandel, Moto G Play har et pålitelig 5000 mAh batteri som, sammen med sin effektive prosessor, kan levere opptil tre dager med utholdenhet.Apple iPhone 15 Pro gratis (spar $999): Den er ikke like stor som iPhone Pro Max, men for mange er det en god ting. For størrelsen kan iPhone 15 Pro godt være den beste iPhonen på markedet akkurat nå, med en lignende prosessor/kamera-kombinasjon som dens større søsken. OnePlus 10 Pro for $394 (spar $156): For en telefon som lader raskere enn noe annet ellers i prisklassen, sjekk ut OnePlus 10 Pro. Takket være dens 65W ladestøtte, kan telefonen gå fra 0 % til 65 % innen 20 minutter etter lading.

Vanlige spørsmål

Når er Amazon Prime Day 2024? 

Amazons største salgsbegivenhet i året, Prime Day 2024, gir store rabatter på tvers av ulike produktkategorier, inkludert telefoner, bærbare datamaskiner, TV-er, lyd og mer. Mens de beste tilbudene kun er tilgjengelige for Prime-medlemmer, merker selgere ofte ned produkter som ikke-Prime-medlemmer kan dra nytte av. Arrangementet finner offisielt sted 16. juli og 17. juli.

Er telefonene virkelig billigere på Prime Day? 

Ja, telefoner er ofte billigere på Prime Day, og matcher rabattnivået du finner i en Black Friday- eller Cyber ​​Monday-avtale. Dette er delvis fordi Prime Day vanligvis skjer i juli, måneder etter at de fleste produsenter som Samsung, OnePlus, Google og Motorola har lansert nye enheter i første halvdel av året. Med tiden som har gått, vil du ofte se de nyere telefonene rabattert med et godt beløp på dette tidspunktet.

Hvordan valgte vi disse Prime Day-tilbudene?

ZDNET velger Prime Day-tilbud basert på prosentandelen av rabatt sammenlignet med den opprinnelige prisen ($5 rabatt på en $20-vare er like god som $100 på en $1000-vare), hvor betydelig rabatten er sammenlignet med prishistorikk, og om ekspertene våre har testet og anbefalte produktet.

Vi ser også på tilbud fra et større omfang, og vurderer bedre alternativer, unike brukstilfeller, lager og eksisterende kundeanmeldelser på nettsteder som Amazon, Best Buy og Reddit. De beste tilbudene vil spare deg en anstendig sum penger samtidig som de gir deg et virkelig verdifullt produkt.