Blokk Skype annonser i Windows-10

0
556

Skype er en av de mest nyttige kommunikasjon apps der ute, men det har en tendens til å vise dypt irriterende annonser fra tid til annen. Her er hvordan du blokkerer dem – fungerer på alle nyere Windows, inkludert Windows 10.

Så mye som alle misliker reklame, realiteten er at det er en pålitelig måte å tjene penger fra en gratis app. Folk flest er ikke villige til å betale for et månedlig abonnement, slik programvare selskapene velge å vise annonsene dine. Nye ad-blokkere tjenester gjør det også vanskelig for dem å tjene penger, som tech-savvy brukere med å finne måter å blokkere annonser, selv om de bruker appen for gratis. Jeg synes det er egoistisk oppførsel! Men, ja, det bør tvinge annonsører til å forbedre kvaliteten på sine annonser, slik at de ikke push-brukere å installere ad-blokkere.

Windows-Klanen selv kjører utelukkende på annonser og en lidenskap for å skrive. Vi tar ikke betalt lesere for ingenting, bortsett fra deres oppmerksomhet. Ingen annen modell for utgivere virkelig fungerer online.

Vårt publikum er en tech-savvy, så i dag kommer vi til å diskutere hvordan å blokkere disse irriterende annonser i Skype. Dette er spesielt nyttig for PC-spillere som bruker Skype for voice chat. Spillere ikke liker å bli forstyrret mens de spiller, tross alt.

Relatert: Hvordan å ta opp Skype-samtaler

Legg til i Skype-ad-domene til begrensede områder

block-ads-in-skype-2016

Den enkleste metoden for å blokkere annonser i Skype er å begrense en del av deres hjemmeside fra lasting til alle på din Windows-PC. Skype annonser er sendt ut fra apps.skype.com så ved å blokkere dette domenet, kan du fjerne annonser fra dine Skype-opplevelse. Det er en åtte-trinns prosess:

  1. Start Kontrollpanel
  2. Gå til Nettverks-og Internett
  3. Klikk på Alternativer for Internett
  4. Gå til kategorien Sikkerhet
  5. Velg “Begrensede områder” sone. Det er den ene med et rødt ikon.
  6. Klikk på ‘sider’ – knappen ved siden av Begrensede områder.
  7. Skriv inn ” https://apps.skype.com/’ til skjema som ber deg om å ” Legg til dette webområdet i sonen.
  8. Klikk på ‘Legg til’

Det er det! Prøv å starte Skype-appen på din Windows-PC. Det bør ikke være noen annonser som vises i det.

Relatert: Forbedre Skype skjermdeling kvalitet

Alternativ metode for å fjerne Skype annonser

Hvis dette vert-blokkering metoden ikke fungerer, kan du vurdere å endre din profil ‘ s-regionen til noe som Antarktis. Siden annonsene er basert på det landet du er i, vil du se mindre eller ingen annonser i det hele tatt hvis du velger Antarktis. Vær forberedt på litt “Sexy Pingviner i nærheten av deg” ad, skjønt.

Denne metoden har blitt testet arbeider i 2016. Sjansene er at Skype vil endre det litt tid fra nå. Vi vil oppdatere dette innlegget, eller skriv en ny en hvis det skjer. Inntil da, glad Skyping!

Hvis noen fra Skype-team er å lese dette: forbedre annonsene erfaring, folkens.