Slack Enterprise komt begin 2017, wil de wildgroei beheersbaar

0
561

Slack Enterprise is gepland te starten in het begin 2017 en misschien wel het grootste selling point zal geven van ondernemingen tools voor het beheren van wildgroei met teams die gebruik hebben gemaakt van persoonlijke accounts.

CTO Cal Henderson zei dat Slap is beta-testing-tools, dat zou het implementeren van het communicatie platform eenvoudiger te implementeren in de schaal.

Bijvoorbeeld, Slack ‘ s enterprise licentie-overeenkomsten heeft gegeven het jonge bedrijf een voetafdruk in 28 procent van de Fortune 100. Maar Cio ‘ s zijn gewoon het krijgen van een handvat op het bedrag van de teams en de gevallen van vertraging in hun bedrijven.

Tools in Olierijke Onderneming zal zijn single sign-on, alsook het beheer en het inrichten van opties. “We zijn in beta met verschillende ondernemingen,” zegt Henderson. “Want er is een uitdaging van wildgroei,” zei hij. “Veel teams hebben individueel opgenomen Slap.”

slack-enterprise.png

De uitdaging voor de tech-leiders is uniek. Het is niet nieuw dat er een toepassing zou krijgen enterprise vaststelling van de grond. Consumerization bepaalt dat werknemers vaak hun eigen hardware en software voor het werk.

Maar wat maakt de Speling management probleem interessant is dat het bedrijf heeft een veel bredere markt. Een cloud-service zoals Salesforce is ontwikkeld door de branche execs, maar de customer relationship management niet raakt iedereen. Amazon Web Services heeft haar start op duizenden individuele ontwikkelaar onkostennota ‘ s. Maar die markt is begonnen met ontwikkelaars op het eerste.

Ook: Slap versus Microsoft-Teams: Het is echt geen wedstrijd | Microsoft lanceert de Slappe concurrent, Microsoft Teams | IBM, Slap partner Watson-aangedreven chatbots | Slack overtreft 4 miljoen dagelijkse actieve gebruikers | Slack, Salesforce inkt brede integratie pact

Slack kan worden gebruikt door iedereen binnen een bedrijf dat betrokken is met een team. IBM heeft 35.000 Verslapte zitplaatsen. Het beheren van Slap op een centraal punt is wel handig, maar eerst moet je rein in de wildgroei. “We werken aan het probleem van de implementatie van Slack 100.000 gebruikers,” zegt Henderson.

Henderson ziet de onderneming als een Speling van de primaire groei van de motor, samen met platform en ecosysteem van en international. Henderson zei de enterprise voordeel is veelbelovend gegeven dat de buitenkant van de Silicon Valley bubble, er zijn tal van bedrijven die nog niet gehoord van Speling in meerdere industrieën.

“Relatief gezien weinig hebben gehoord van de Slappe,” zegt Henderson. “Er is veel meer ruimte om uit te breiden.