Windows 10: Uw telefoon koppelen is gebroken (voor sommige)

0
71

Een van de nieuwe functies van Microsoft ‘ s Vallen Makers Update voor Windows 10 is de mogelijkheid om de koppeling tussen uw telefoon en uw Windows-10-PC.

Het belangrijkste idee achter de functie is om informatie te verzenden van uw smartphone, Android-en iOS-apparaten worden ondersteund, om de Windows-10 PC, zodat u kunt doorgaan met de activiteit op het systeem.

U kunt het verzenden van websites van uw telefoon naar uw PC in deze eerste iteratie van de functie.

De installatie is vrij eenvoudig: open de applicatie Instellingen met de sneltoets Windows-ik, en ga naar de Telefoon, wanneer het venster wordt geopend.

Daar moet je de optie “voeg een telefoonnummer toe” optie om het proces te starten. Selecteer het land en voer het telefoonnummer in en druk daarna op de knop verzenden. Dit is alles dat je hoeft te doen is op de Windows-10 apparaat.
add a phone windows 10

Microsoft stuurt een SMS naar de telefoon voor verificatie doeleinden. Dit is waar de dingen beginnen te raken uit het spoor.

De SMS die ik kreeg op mijn Android-apparaat vermeld dat “Cortana is klaar om te installeren en te koppelen aan uw PC”. Een klik op de link geopend in de Microsoft Cortana – Digital Assistant applicatie op Google Play.

Ik kan het niet installeren, als de applicatie niet beschikbaar is in mijn land. Andere gebruikers melden dat ze een link naar de Microsoft Pijl Launcher in plaats (duitse artikel).

Wat met name interessant is dat de applicaties zijn niet nodig voor de “sturen naar de PC” – functionaliteit.

phone windows 10

De toepassing die u kunt installeren Microsoft Apps. Het lijkt erop dat Microsoft Launcher en Microsoft Cortana – Digital assistant toevoegen dezelfde mogelijkheden. Ze doen het toevoegen van nieuwe functionaliteit aan het apparaat echter dat u niet mogelijk of zelfs wilt.

Lees ook: Speelbaar advertenties beschikbaar op Windows-10

De installatie van Microsoft Apps op het apparaat voegt de “sturen naar de PC” optie om de app te delen functie.

U wordt gevraagd u aan te melden bij een Microsoft-Account is de eerste keer dat u gebruik maken van de functie, en kan het verzenden van de website vervolgens naar één of alle apparaten die zijn gekoppeld aan de smartphone.

De functie werkt echt goed. De website is gelanceerd direct als de PC is online. Een nadeel hiervan is dat de website is gestart in Microsoft Rand, en dat is zelfs het geval als Microsoft Rand is niet de standaard web browser op de Windows-10 van de machine.

Slotwoord

Ik denk dat het is verwarrend dat Microsoft duwt verschillende apps om gebruikers apparaten als ze de “sturen naar de PC” functie op Windows 10 machines. Het feit dat de Cortana toepassing is aangeboden maar niet beschikbaar in sommige regio ‘ s moet worden aangepakt, asap, als de gebruikers zitten dan op dat moment wanneer dat gebeurt.

Is Microsoft met behulp van de functie push enkele van de toepassingen op de gebruiker systemen? Wat is uw mening over dit?