Samsung erter nye Galaxy arrangement for 11. oktober

0
46

Samsung har annonsert en overraskende hendelse på 11. oktober for en ny Galaxy. Invitasjonen erter “4X moro,” via CNET.

Det er ikke helt klart hva enheten Samsung er erting her. Selskapet har en tendens til å fokusere sitt fall innsats på sin årlige Merk flaggskip, men invitasjonen angivelig lover at “Samsungs nyeste Galaxy er å bringe flere måter å uttrykke deg selv enn noen gang før.”

Basert på teaser, det høres ut som det kan være noe fotografering-relatert. Kanskje det er en ny mellomtone-telefon med fire kameraer? Retur av Galaxy Zoom? Eller kanskje til og med det sammenleggbare telefonen Samsung har vært erting?

Vi vil ikke vite for sikkert før 11. oktober. Men hvis historien Samsung lekkasjer er noe å gå etter, vil vi sannsynligvis vite hele kunngjøringen lenge før da.