Kanye West iPhone toegangscode 000000

0
38

Kanye West kan het nodig zijn een nieuwe iPhone wachtwoord. De uitgesproken muzikant per ongeluk onthuld zijn wachtwoord bij het ontgrendelen van zijn iPhone X op video tijdens een ontmoeting met President Trump, getoond aan de ongelooflijk zwak combinatie van 000000.

Kanye bleek het wachtwoord als een deel van een stroom van bewustzijn toespraak van de President, die hem zag breken op een zijspoor te pronken met een GIF van wat West aangeduid als “de iPlane 1,” een waterstof-aangedreven concept vliegtuig dat hij het gevoel had “onze President moet vliegen” (Trump: “Kunnen we ons bevrijden van Air Force One? Nee?”).

Ondanks het gebruik van een iPhone-X of x — ondersteunen Face ID, en daarom ontkennen van de noodzaak voor een getypt-in wachtwoord, Kanye kiest voor het vrijgeven van zijn telefoon handmatig (of Face ID is mislukt, was uitgeschakeld, of gewoon niet snel genoeg voor Kanye is onduidelijk). Voor zijn deel, Apple niet raden het gebruikers zo eenvoudig een wachtwoord op de iOS-apparaten — probeer uw wachtwoord wijzigen in iets als ‘000000’ of ‘123456’ en een bericht zal pop-up, wat suggereert dat de combinatie gemakkelijk kan worden geraden, en bevelen dat u kiest voor iets anders.

De “iPlane Één”

Foto: huffington post van de Politiek (via de Periscoop)

Kanye ging verder met te zeggen dat “we het gaan hebben voor Apple een Amerikaans bedrijf — werk op dit vlak.” (Opmerking: Air Force One is de officiële air traffic control roepnaam voor een US Air Force vliegtuig met de President van de Verenigde Staten. Momenteel wordt deze functie vervuld door twee Boeing VC-25s, omgezet militaire versies van de Boeing 747. Boeing is een Amerikaans bedrijf, en de Boeing 747 en andere Boeing vliegtuigen zijn vervaardigd in de Verenigde Staten op de Boeing Everett Factory in Everett, Washington.)

West verder ging reactie dat de reden voor de iPlane is voor het verbeteren van de Presidentiële afbeelding: “Als hij niet goed kijken, we kijken niet goed,” en dat daarom de President Trump “is de verste, de flyest… de flyest vliegtuigen, de beste fabrieken,” hoewel het nog onduidelijk of hij wel of niet zal worden voorgesteld om een nieuwe iFactory ook.