Wat je nodig hebt om live TV kijken op de NVIDIA Shield met Plex

0
86

NVIDIA Shield TV NVIDIA Shield TV

Plex grote recente aankondiging was dat tenslotte kunt u met het live TV te kijken, evenals het op te nemen. Gooi al uw media collectie en je hebt een mooi compleet pakket.

De NVIDIA Shield Android TV is één van de mooiste vakken die er zijn voor het uitvoeren van Plex. Het is geschikt voor zowel een server en een front-end client, tussen alle andere grote dingen die je kunt doen op een Schild.

Als u op zoek bent om te krijgen correct is ingesteld voor het gebruik van de Plex-aangedreven Schild voor TV, hier is wat je nodig hebt.

Hardware

NVIDIA Shield TV NVIDIA Shield TV

Het eerste wat je nodig hebt, is natuurlijk een Schild TV. Als u uw Plex Media Server op een aparte PC of NAS-box, dan de reguliere 16GB model zijn prima.

Als u het ook als een server, dan vind je wellicht meer baat hebben bij de 500GB Schild TV Pro, omdat dat extra ingebouwde opslag zou gunstig kunnen zijn voor u.

U zult ook echt wilt dat het Schild van de afstandsbediening van de TV als u de ouder model dat niet met het in de doos. De controller is OK, maar het is niet echt de ideale TV-ingang implementeren!

Zie bij Amazon

HDHomeRun HDHomeRun

De tweede bit van de hardware die je nodig hebt is een tuner voor het verzamelen van het TV-signaal en voeding in Plex. In eerste instantie moet je een HDHomeRun van SiliconDust. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoeken van de wereld en zijn niet bijzonder duur.

De HDHomeRun is eigenlijk een vak dat aansluit op uw TV-antenne en je lokale netwerk via Ethernet. Het neemt de TV-signalen en vervolgens verdeelt het over je thuisnetwerk om te worden gebruikt met een scala aan apps en diensten als Plex. Voor mensen in de VS, is er ook de HDHomeRun Prime dat de ondersteuning van de Cablecard, als je gewoon scheren van het snoer dan snijden.

Zie bij Amazon

Plex heeft plannen om meer tuners in de toekomst, waaronder een aantal dat zal hechten aan het Schild direct via USB.

Software

Plex Media Server Plex Media Server

Voordat u aan de slag te gaan met alles wat je nodig hebt om een Plex Media Server set-up. Of je doet het op een NVIDIA Shield of een aparte PC, NAS, of zelfs Wi-Fi-router elders, het proces is zeer eenvoudig.

De handleidingen hieronder krijgt u up and running.

  • Het instellen van Plex Media Server op de NVIDIA Shield TV
  • De beginner ‘ s guide to Plex

Plex apps Plex apps

Live TV te kijken, moet u ook de Plex-app voor Android-TV en een Plex Pass-abonnement. Als u het gebruik van Plex, de Plex-Pas is een no-brainer. Het geeft u toegang tot de beste eigenschappen, evenals het geven van je nieuwere zonder extra kosten.

Uiteindelijk zult u in staat zijn om het gebruik van de Plex app voor Android telefoons en tablets om TV te kijken, maar de eerste steun is beperkt tot de Android TV. Chromecast zal ook in de toekomst ondersteund, zodat u tot het uitbrengen van live-uitzendingen op je televisie zonder de noodzaak voor een Android TV box.

  • Aanmelden voor Plex Doorgeven
  • Download Plex voor Android TV uit de Google Play Store

Het instellen van de DVR

Plex DVR Plex DVR

De DVR is een ander deel van de Samenstelling Passeren en het is de secundaire deel aan het invullen van uw live TV ervaring op Plex. Het werd ook beschikbaar voor je kan eigenlijk TV kijken, voor welke reden dan ook.

Er is nu een front-end, dus als je TV kijkt in Plex op je Schild, tevens hebt u de beschikbare opties voor het opnemen van een show of een heel seizoen, maar ook kijken ze terug naast een van uw andere Samenstelling inhoud.

Stel het eens op je Plex Media Server en je niet hoeft te kijken naar het er weer. Niet tenzij je wilt!

Het instellen van Plex DVR

Dat is wat je nodig hebt om te beginnen met Plex en live tv-zenders, nu ga heen en kijk om je hart inhoud!

Vragen?

Laat het ons weten in de reacties hieronder.