Disney offentliggør en anden live-action ” Star Wars vis

0
58

Disney annoncerede i dag, at det er ved at udvikle en anden live-action ” Star Wars vis for sin kommende, nye navn streaming video platform, Disney+, med skuespiller Diego Luna gentog rollen Rebel Alliance spion Cassian Andor.

Andor var en central figur i 2016 standalone Rogue: En Star Wars-Historien. Han spillede en af Rebel Alliance spioner, der hjalp med at sende planer til dødsstjernen til sine landsmænd, før omkomme på planeten Scarif, opsætning af begivenhederne i Et Nyt Håb. I annonceringen, Luna bemærkede, at han ser frem til at gentog karakter, og at “dette nye spændende format vil give os en chance for at udforske denne karakter mere dybt.” Disney også bekræftet, at det er ved at udvikle en serie, der er baseret på Thor fra Marvel Cinematic Universe, med Tom Hiddleston indstillet til at gentage sin rolle.

Den vise er den anden live-action-TV-serie, der er bestemt til Disney ‘ s streaming-platform. Tidligere dette efterår, Lucasfilm annonceret opgav designet, en 10-episode serie, der i den post-Return of the Jedi æra af den franchise, og er ved at blive skrevet af Jon Favreau, der instruerede Iron Man og Iron Man 2. At vise er i øjeblikket i produktion, og vil følge en unavngiven opgav designet gunslinger. Ingen udgivelsesdato for enten opgav designet og heller ikke det nye show er blevet afsløret.

Det er ikke en overraskelse, at Disney er at arbejde på en anden live-action “Star Wars til Disney – + — der er flere shows i værker fra Disney datterselskab Marvel Entertainment, og antyder, at Netflix’ s Iron Fist — eller i det mindste karakter — kunne gøre det springe over. Lucasfilm har også gjort en del arbejde at binde forskellige andre egenskaber i Rogue — animerede show Star Wars Oprørere ledet op til filmen, og filmen havde nogle henvisninger til showet. Et show om Cassian ville helt sikkert hjælpe med at tilføje, at den større historie, der fører op til Et Nyt Håb, som konkretiserer ikke kun hans baggrundshistorie, men at den spirende Rebel Alliance.

Lucasfilm og Disney er også i en periode, hvor de er re-evaluere, hvordan de forholder Star Wars-franchisen. Ordet brød for nylig at arbejde på en enkeltstående Boba Fett film var stoppet til fordel for Jon Favreau ‘s live-action” Star Wars vis opgav designet, mens Disneys administrerende DIREKTØR Bob Iger sagde, at fans skal forvente en “opbremsning”, når det kommer til tempoet i Star Wars-film. Men mens de har skubbet pause på visse film, ser det ud som om deres tv-indsats er stadig bevæger sig fremad.

Disney utvivlsomt ønsker sin streaming-tjeneste til at åbne med et brag, og det betyder, front-loading det med så meget tiltrækkende indhold, som de kan generere. Star Wars og Marvel viser, er mest tilbøjelige til at inspirere fans til at knipse ned kontanter til at tilmelde dig, især som virksomheder som Amazon, Hulu og Netflix, der allerede dominerer rummet.