Nieuw Apple-patent tips die geruchten over-ear-hoofdtelefoons kunnen worden omkeerbaar

0
57

Apple is volgens geruchten bezig met een paar van zijn eigen over-ear hoofdtelefoon voor een tijdje nu, maar details over de geruchten product zijn vrij slank dan de basis-concept. Een nieuw verleend octrooi, met de titel “Systeem en de methode voor automatische rechter-en linker oor detectie voor koptelefoon,” kan wijzen op wat Apple van plan is, dat wel. Het beschrijft een koptelefoon die zou omkeerbaar is, het automatisch aanpassen van die oor van de beker is het rechts of links, afhankelijk van hoe je ze op, via 9to5Mac.

Het patent claims beschrijven van een systeem waarbij aan elk oor cup zou hebben vijf microfoons worden gebruikt om te bepalen welke van de oorschelp is dat door een verscheidenheid van ingewikkelde methoden waarbij het vergelijken van de relatieve microfoon ingangen.

Nooit te besteden tijd aan het uitzoeken die oor is die weer

Zodra de hoofdtelefoon hebt vastgesteld dat hun plaatsing, het patent beschrijft ook hoe de hoofdtelefoon op de microfoon-arrays te trekken uit een soortgelijke beamforming aangeduid truc als de HomePod, met behulp van een microfoon voor het vastleggen van uw stem en een tweede voor de achtergrond ruis, zodat u duidelijk kan worden gehoord.

Het octrooi heeft uitsluitend betrekking op de technologie die wordt gebruikt om te bepalen welke van de oorschelp is op uw rechter oor voor de stem van de opsporing. Maar, vermoedelijk, Apple zou van toepassing zijn de omkeerbare de natuur voor het afspelen van de juiste rechts / links stereo signalen op de juiste oor als het eenmaal is reeds oor is.

Maar, zoals altijd het geval is met Apple patenten, er is geen aanwijzing dat de onderneming daadwerkelijk gebruik maken van deze technologie in een product. We weten niet eens of Apple ‘ s over-ear koptelefoon is echt. Maar als ze het willen zien, is het mogelijk ze je een aantal handige trucs.