Facebook tester ut en shopping-modus for live-strømmer

0
22

Facebook tester ut en ny funksjon som lar selgere å mer effektivt selge varer på en live stream. Når en selger, viser elementer på strømmen, kundene kan se et skjermbilde knapp som lar dem ta bilder av ting de ønsker å kjøpe, og meldingen selgeren direkte. Selgeren kan deretter sende betaling forespørsler via Messenger for å effektivisere prosessen.

Funksjonen er for tiden testet i Thailand, der et fellesskap av selvstendige selgere har nylig tatt til Facebook Lever av å selge en rekke produkter, fra kosmetikk til håndvesker og andre mote elementer. Selgerne ville planlegge regelmessige bekker for å vise frem nye produkter og modell dem til potensielle kjøpere, eller tilby spesielle insentiver for gratis elementer hvis brukerne delte sine live-strømmer på sine nyheter. (Jeg vet, fordi jeg ser familiemedlemmer i Thailand gjør det ganske regelmessig.) “Thailand er ett av våre mest aktive Marketplace samfunn” Mayank Yadav, Facebook ‘ s product manager for Marketplace, fortalte TechCrunch.

I dag, selgere bruker vanligvis en ganske manuell måte å registrere salg, som for eksempel å ringe ut enkelte kjøpere på strømmen til meldingen dem med betalingsinformasjon. Den nye funksjonen vil gjøre det mindre forvirrende for både kjøpere og selgere, som en kringkasting kan noen ganger gå raskt som selgere skifte fra et produkt til den neste.

For nå, Facebook sier det ikke vil ta et klipp av betalinger som gjøres gjennom live-strømmer. Det gjorde også ikke viser om funksjonen vil avslutte Thailand, hvis det gjør det til en full utrulling.