Google ‘ s Chrome Lærred er en praktisk browser app til hurtig doodles

0
15

Google har stille og roligt udgivet en progressiv web app kaldet Chrome Lærred, der lader dig foretage hurtige kruseduller, der automatisk gemmer på din Google-konto, via Chrome Destinationsarrayet. Det betyder, at du kan bare skrive “lærred.apps.chrome” ind på en Chrome-browser på enhver computer, og træk op i en grundlæggende tegne-app uden at skulle downloade noget-programmer eller apps. Chrome Lærred først viste sig som en app i en nylig Chrome OS-Dev bygge, men det er nu tilgængelig på enhver browser, der understøtter WebAssembly, som i Firefox.

App ‘ ens funktioner er temmelig enkelt for nu, med en grundlæggende toolbar-bestående af blyant, pen, markør, kridt og viskelæder værktøjer, i tillæg til en farvepalet. Du kan eksportere din tegning som en PNG-fil, når du er færdig, eller træk den samme tegning på din telefon, og vice versa. For at installere app ‘en på din Chromebook, skal du bare trykke på tre-prik-knappen, og tryk “installer Lærred”, og det vil vise sig som en palet-ikonet på Chrome OS launcher. Det vil også bede dig om at tilføje Chrome Lærred, hvis du åbner hjemmesiden fra din Android-telefon.