Google siger lækket assistent optagelser er en overtrædelse af data sikkerhedspolitikker

0
16
screen-shot-2018-10-01-at-17-18-49.png

Tidligere i denne uge, en rapport fra Belgien-baseret VRT NWS afsløret, at Google-medarbejdere havde været “systematisk lytter” til audio-filer, som er optaget af Google Startside smart højttalere og Google Assistent smartphone app.

Rapporten detaljeret, hvordan medarbejderne var at lytte til uddrag af optagelser, der er taget, når en bruger aktiverer enheden af den sædvanlige “Okay Google” eller “Hey Google” – kommandoer.

Efter at fremskaffe kopier af nogle optagelser, VRT NWS nået ud til brugerne, og havde dem med at kontrollere deres stemme, eller de af deres børn, taler til den digitale assistent.

Læs mere: Google bruger mennesker til at gennemgå Google Assistent søgninger (CNET)

Google har reageret på rapporten, at udgive en blog med titlen “Mere information om vores processer for at sikre speech data”.

Søgemaskine-giganten bekræftet, at det bruger optagelser i partnerskab med sprogeksperter fra hele verden, der “forstår nuancerne og accenter af et bestemt sprog”, og sagde, at de eksperter, revision og transskribere et lille sæt af søgninger til at hjælpe det bedre forstår disse sprog.

Det er anført i vilkår og betingelser at en bruger er samtalen vil blive optaget, og Google ‘ s blog-indlæg sagde at indfange samspillet er en vigtig del af processen med at opbygge tale-teknologi, og det er nødvendigt at skabe produkter som Google Assistent.

Google, men har sagt, at levere optagelser, var en krænkelse af sine data sikkerhedspolitikker.

“Vi har lige erfaret, at en af disse sprog anmeldere har overtrådt vores data sikkerhed-politikker ved at lække fortrolige hollandske audio data. Vores Sikkerhed og Privatlivets fred Response teams er blevet aktiveret på dette problem, er ved at undersøge, og vi vil skride til handling. Vi er ved at foretage en fuld revision af vores sikkerhedsforanstaltninger i denne plads til at forebygge forsømmelse, som dette fra at ske igen,” blog skrevet af Google product manager for Søgning David Monsees sagde.

Se også: Google Hjem Hub første indtryk: En weekend med underholdning

Ifølge Google, at det gælder en bred vifte af sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte brugernes privatliv gennem hele revisionsprocessen.

“Sprog kun for eksperter gennemgang omkring 0,2% af alle lyd-uddrag. Lyd snippets er ikke forbundet med brugerkonti, som en del af revisionsprocessen, og anmelderne er ikke rettet til at transskribere baggrund af samtaler eller andre lyde, og kun at transskribere uddrag, der er rettet mod Google, at” blog fortsatte.

Selskabet sagde, at Google Assistent sender kun lyd til Google, efter at enheden er blevet aktiveret. Det sagde også, at nogle gange, enheder, der har en Google-Assistent bygget i kan opleve, hvad virksomheden kaldes en “falsk acceptere”, hvilket betyder, at der var nogen støj eller ord, der er baggrunden for, at dets software fortolkes til at være hotword.

Til trods for Google siger, at den lyd er fanget, efter at en kommando er hørt, VRT NWS sagde, at af den tusind-plus det uddrag lyttet til, 153 aldrig skulle have været optaget, siger kommandoen “Okay Google” var tydeligvis ikke i betragtning.

I februar, Google detaljeret, at dens Rede Vagt, kernen i Reden Sikkert hjem alarm system, snart ville modtage Google Assistent funktionalitet-hvilket betyder, at enheden er nødvendigt at have både en højttaler og en mikrofon. Brugerne blev ikke gjort opmærksom på, at Reden Vagt havde en mikrofon på alle, dog.

Google reagerede ved at sige, at undladelse af at gøre brugerne bekendt med en mikrofon i Reden Guard var intet mere end en fejl.

Tidligere dette år, Amazon blev anset for at have været ved hjælp af et team af menneskelige personale til at aflytte forespørgsler, der fremsættes til Amazon Alexa-aktiveret smart-højttalere, der svarer til den proces, der anvendes af Google til at forbedre sin stemme assistent ‘ s nøjagtighed.

Optagelser sendt til den menneskelige hold ikke give fulde navne, men de opretter forbindelse til en konto navn, enhedens serienummer, og brugerens første navn på klip.

Nogle medlemmer af teamet har til opgave at renskrive kommandoer og analysere, hvorvidt eller ikke Alexa reagerede korrekt. Andre bliver bedt om at notere ned baggrundsstøj og samtaler, der plukket forkert af enheden.