HP: Produkt design skal afspejle hurtige Asiatiske urbanisering, ændret demografi

0
24

Som sin befolkning og økonomi fortsætter med at vokse, Asien bør have en større stemme i den globale udvikling af nye produkter, som bliver nødt til at tage højde for regionen er i stigende grad unge arbejdsstyrke. Forbruget også er på vej fra transaktioner til abonnementer, så fremtidige produkt-design skal fremme denne forandring.

En bølge af hurtige urbanisering i øjeblikket blev fejer gennem Asien, hvor mange var på vej ind i store og mega-byer, siger HK ‘ s formand for Asien-Pacific og Japan, TC Ng. I 2030, bemærkede han, af de 41 store byer over hele verden-hver defineret til at have en befolkning på mere end 10 millioner–22 ville være i Asien, såsom Indonesiens hovedstad Jakarta.

På samme tid, regionens arbejdsstyrke var at se skiftende demografi, med millennials, der omfatter 25% af Asiatiske arbejdende befolkning. Inden 2020, var dette tal forventes at stige til 75%, Ng sagde i et interview med ZDNet.

Disse tendenser betød, at Asien, med en større befolkning, ville have en større stemme i udviklingen af fremtidens produkter og teknologi leverandører, såsom HP, skal se til at finde mere designcentre i denne region, sagde han. Disse faciliteter så ville bygge produkter i Asien, og bygger på indsigter fra Asiatiske kunder, tilføjede han.

Han afviste at afsløre, hvor mange design centre HP opererer over hele verden, men sagde, at den globale design center for printerne blev placeret i Singapore. Det har også et innovationscenter for PC ‘ en og printere i Kina, udelukkende støtte til det Kinesiske marked.

Asien er vækst, udvikling af tendenser, såsom den hurtige urbanisering og digital transformation ville få konsekvenser på de typer af produkter og tjenesteydelser HP sælges, sagde Ng. Han tilføjede, at forbruget var på vej fra transaktioner til abonnementer-en tendens, der allerede var der finder sted i den printer på markedet. Dette, for en, havde ført til sælger at udnytte online og Internet of Things (IoT) – teknologier til at integrere funktioner, der understøttes af den ændring i forbrug.

I Singapore, for eksempel, er det indgået partnerskab Udfordrer til at tilbyde en levering af blæk service, hvor–integreret med en auto-detect “lav på blæk”, indberetninger–HP ‘ s WiFi-aktiverede printere vil automatisk sende beskeder til Challenger. IT-detail-kæde, til gengæld skulle advare deres kunder via sin Værdi Club app, som derefter kunne bekræfte udskiftning bestille og modtage de nye blækpatroner eller tonere mellem tre og fem dage, og før deres blæk løb ud.

Denne service blev lanceret i Maj med nye køb af kompatible HP-printere og vil blive udvidet til eksisterende HP-kunder i andet halvår af 2019, sagde Ng, der var ansvarlig for sælgers operationer på tværs af 15 markeder, herunder Sydøstasien, Japan, Kina, og Indien.

HP ikke nedbryde sine kunder fra område til område, men Asia-Pacific bidrog med 22% af virksomhedens globale omsætning i sit andet kvartal af 2019, hvor den så, at de samlede indtægter hit DKK 14 mia. Amerika bidraget med 42%, mens EMEA tegnede sig for 36%.

Asien-Pacific var den eneste region, at uret en vækst i omsætningen for kvartalet mod 7% år-til-år, i forhold til en 2% fald for nord-og Sydamerika og 1% fald i EMEA.

Ng pegede mod Sydøst Asien som en stor vækst på markedet for sælger, bortset fra Kina og Indien, som traditionelt havde set høj vækst. Han bemærkede, at mens Kinas økonomiske vækst var bremset, og potentielt påvirket af den igangværende handelskrig med USA, Sydøst Asien havde vist sig modstandsdygtige og var et centralt fokus segment for HP.

Japan var også en høj vækst marked, især i PC-plads-som primært næres af en større migrering fra Windows 7 til Windows 10–og et fokus område på grund af landets forberedelse til 2020 Ol i Tokyo, tilføjede han.

Han fremhævede også, uddannelse, sundhedsvæsen, produktion og spil blandt brancher HP var at se i stærk vækst.

Spil-målrettede produkter, i særdeleshed, så stærk udbredelse i markeder som Kina, som han tilskrives selskabets bestræbelser på at integrere kundens indsigt i produkt design. For eksempel, at det udviklede dual-screen laptop VARSEL X 2S 15 fra at observere Kinesiske gamere’ vane at spille med en sekundær skærm som deres mobiltelefoner, som de brugte til at kommunikere med andre spillere, eller se spil tips og livestream under gameplay.

For at sikre, at det var i stand til at opfylde de unikke behov hos forbrugere i Asien, ville HP nødt til løbende at investere sine bestræbelser på at forstå de use cases og miljøer, hvor dens produkter vil blive brugt, Ng sagde. Små og mellemstore virksomheder i Indien, for eksempel, sandsynligvis ville blive placeret i landets landdistrikter og ville få brug for udstyr, der var robust og i stand til at operere i sådanne miljøer.

Han tilføjede, at lokale service og de lokale partnerskaber, der var afgørende for at støtte kunder på tværs af de forskellige Asiatiske markeder.

RELATEREDE DÆKNING

HP ser 3D-print potentiale i at omdanne APAC fremstilling

3D print kan reducere udgifter til arbejdskraft, da der ikke er nogen dele til at samle og har potentiale til at “fikse” op logistik på markeder, såsom Singapore og Kina, men det vil kræve, at virksomheder til at nytænke hele fremstillingsprocessen-fra design til, når produkterne er leveret til kunderne.

HP lancerer $84 Singapore lab med fokus på digital fremstillingsteknologi

Lanceret sammen med Nanyang technological University, hvor den er placeret, HP-NTU Virksomhedernes Innovation Lab vil fokusere på 3D-print, kunstig intelligens, machine learning, og cybersikkerhed.

HP lancerer 3D-print center i Kina

Anlægget er HP ‘ s største 3D-print udbredelse i Asien og Stillehavsområdet.

HP ‘ s Q2 indtægter forbliver flade med fald i PC i enheder og printere, der sælges

Mens salget af stationære enheder var let op i år-over-år, HP stadig så et samlet fald i antallet af Pc ‘ er sælges på grund af nedgang i Bærbare enheder.

Relaterede Emner:

Asean

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre