Microsoft geeft IT-professionals het signaal om te beginnen met het testen van Chroom-gebaseerd Rand

0
18
chredgeenterprisetesting.jpg

Credit: ZDNet

Microsoft is klaar voor IT-professionals om te beginnen met het testen van zijn nieuwe Edge browser is gebaseerd op Chromium. Op 11 juli, de ambtenaren gezegd dat de Microsoft Rand Dev Channel is officieel klaar voor ondernemingen om te beginnen met nu en loodsen.

Vandaag de dag, Microsoft ambtenaren zei Chroom-gebaseerd Rand moet worden getest door liefhebbers en ontwikkelaars, het was nog in de zeer vroege stadia van ontwikkeling. In de afgelopen maanden, Microsoft beschikbaar heeft gemaakt zowel Canary (dagelijks bijgewerkt) en Dev (wekelijks bijgewerkt) kanaal versies van de Chroom-gebaseerd Rand voor een verscheidenheid van platforms, waaronder Windows 10, Windows 7, 8/8.1 en Mac.

Maar toen begon Microsoft officieel het testen van de nieuwe Rand in April van dit jaar, te beginnen met Windows 10, ambtenaren zei dat ze verwacht dat het toevoegen van meer functies en functionaliteit van belang zijn voor de IT-professional publiek te Chroom op basis van de test van de Rand bouwt en de invoering van een “Beta” kanaal in de zomer.

Microsoft heeft beloofd het toevoegen van een aantal enterprise-specifieke functies te Chroom-gebaseerd Rand, zoals IE Modus, group policy en mobile device management support, off-line pakketten voor de implementatie, Toepassing Guard en PDF-ondersteuning. Tot zo ver enkele van deze kenmerken hebben geleid, hoewel IE Mode raken van de Dev channel deze week. IE-Modus is bedoeld voor achterwaartse compatibiliteit met Internet Explorer voor degenen die het nodig hebben. IE Modus, opent u een webpagina in Internet Explorer op het tabblad binnen de Chroom-gebaseerde Edge browser.

Op de dag van vandaag, 11 juli, Microsoft heeft nog steeds niet vrijgegeven zijn beloofde “Beta” kanaal — waar de browser preview zal worden bijgewerkt elke zes weken — voor Chroom-gebaseerd Rand buiten de Rand Insider programma. Geen woord over wanneer dat zal gebeuren. We weten ook niet wanneer Chroom-gebaseerde Edge zal worden aangewezen als klaar voor de mainstream. Volgende week wordt Microsoft ‘ s Inspireren partner show en Klaar interne sales conference. Dus misschien zullen we meer horen dan (?)

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het schoppen van de “Chredge” banden, preview-versies van Chroom-gebaseerde Edge is beschikbaar voor downloaden van Microsoft ‘ s Edge Insider site.

In December 2018, Microsoft ambtenaren zeiden dat ze opnieuw Rand, zodat het zou worden gebouwd op de top van Chroom in de naam van het verbeteren van de compatibiliteit tussen de web. Chroom is een open-source browser implementatie die wordt gebruikt als basis door een aantal van de browser-ontwikkelaars, waaronder die van Google (met haar eigen Chrome-browser), Vivaldi, Opera, Yandex, Dapper en meer

Verwante Onderwerpen:

HET Prioriteiten

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen