Microsoft bekrefter 2 nye Windows-10 versjon 1903 oppgradere blokker

0
43

av Martin Brinkmann på juli 14, 2019 i Windows – Ingen kommentarer

Microsoft fjernet tre oppgradere kvartaler fra listen over saker som berører oppgraderinger til selskapets Windows-10 versjon 1903-operativsystemet.

Vi påpekte i gårsdagens|s artikkel brukere var overfor nye problemer som Microsoft hadde ikke bekreftet offisielt i gang selv om de dukket opp utbredt nok til å rettferdiggjøre minst en oppføring på bug tracking listen.

Microsoft bekreftet to nye saker på juli 12, 2019 som selskapet anser som alvorlig nok til å blokkere maskiner berørt av disse problemene fra å oppgradere til Windows-10 versjon 1903.

Ett problem som påvirker Overflate Bok 2 enheter utelukkende, det andre bekrefter rapportert Remote Desktop skjermen blir svart problemet.

Overflaten Bok 2-problemet

windows 10 version 1903 new issues

Microsoft bekreftet et problem som berører Overflaten Bok 2 enheter som fører til at noen grafikk-intensive operasjoner for å mislykkes på enheten etter at du har oppgradert til Windows-10 versjon 1903

Den dGPU kan av og til forsvinne fra device manager på Overflaten Bok 2 med dGPU

Microsoft har identifisert et problem med programkompatibilitet på noen Overflaten Bok 2 enheter som er konfigurert med Nvidia discrete graphics processing unit (dGPU). Etter oppdatering til Vinduet 10, versjon 1903 (Kan 2019 Funksjonen Oppdateringen), noen apper eller spill som trenger å utføre grafikk-intensive operasjoner kan lukke eller ikke klarer å åpne.

Microsoft foreslår at administratorer som oppgraderte Overflate Bok 2 enheter til Windows-10 versjon 1903 allerede start enheten på nytt når det skjer eller kjører et manuelt søk etter maskinvareendringer i Enhetsbehandling i stedet.

Remote Desktop Skjermen blir Svart utgave

Den andre bekreftet problemet påvirker enheter med visse Intel-4 serien brikkesett med integrert GPU hardware som eksterne tilkoblinger er etablert. Problemet kan oppstå på en hvilken som helst enhet oppretter den eksterne tilkoblingen, og brukere kan legge merke til at skjermen er fortsatt svart når tilkoblingen er opprettet.

Starte en tilkobling til Eksternt Skrivebord kan resultere i svart skjerm

Når du starter en tilkobling til Eksternt Skrivebord til enheter med noen eldre GPU-drivere, kan du få en svart skjerm. Hvilken som helst versjon av Windows, kan dette problemet oppstår når du starter en Remote Desktop connection til en Windows-10, versjon 1903 enhet som kjører en berørt display driver, inkludert drivere for Intel-4 serien brikkesett med integrert GPU (iGPU).

Microsoft gir ingen løsning for problemet på den tiden, men Günter Født publisert en løsning på nettstedet hans noen timer siden som kan løse problemet.

Bortsett fra å oppgradere grafikk driver på berørte enheter hvis det er mulig, Født tyder på at administratorer deaktivere bruk av WDDM-grafikk-display driver for tilkobling til Eksternt Skrivebord i Gruppen Personvern, som du finner under Windows-Komponenter > Remote Desktop Services – > Remote Desktop Session Host > Eksterne Økten Miljø.

Nå er Du: er du berørt av disse problemene?