Studenten kunnen het opbouwen van het leger van de volgende UAV

0
24
uav.jpg

Een wedstrijd voor het ontwerp van de volgende generatie drones voor bestrijding en verdediging zal binnenkort aan de gang. De deelnemers? Studenten aan AMERIKAANSE instellingen van hoger onderwijs.

De wedstrijd heet de FirePoint C3 Uitdaging, en het wordt beheerd door de FirePoint Innovaties Center aan de Wichita State University, een samenwerking tussen de school en de U.S. Army ‘ s Bestrijding van de Mogelijkheden van de Ontwikkeling van de Opdracht, de Luchtvaart en de Raket Center (CCDC AvMC).

De uitdaging, die open staat voor studenten van de universiteit in de VS, vraagt teams een ontwerp in te dienen voorstel voor een specifiek onderdeel binnen een UAV-subsysteem—lift -, energie -, of structuur. Maximaal 10 teams zullen dan worden gekozen voor het ontwikkelen van een proof of concept, en ten slotte samenwerken bij het ontwerpen en fabriceren van een geïntegreerd werkend prototype voor de uiteindelijke presentatie in het Leger, die zal plaatsvinden in februari 2021. De definitieve rapporten en demonstratie zal worden gepresenteerd aan het AMERIKAANSE Ministerie van Defensie, samen met andere experts uit de industrie in de ruimtevaart, luchtvaart en de industrie.

“Onze missie met C3 is tweeledig. Ten eerste, onze primaire richtlijn is om de ontwikkeling van de volgende generatie ingenieurs en vernieuwers aan de brandstof voor het Leger van de talent pipeline, en er is geen betere manier om dat te doen dan door het blootstellen van de studenten de technologieën, technieken en carrière mogelijkheden,” aldus Steve Cyrus, Manager van Technologie in de Samenwerking met FirePoint. “Ten tweede, door het verbeteren van de samenwerking tussen het AMERIKAANSE Leger en universiteiten in het hele land, we hopen dat we een aantal van de beste universiteit van technologie naar de markt waar het kan de ondersteuning van zowel AMERIKAANSE leger en de Amerikaanse productie van superioriteit.”

Dassault Systemes is een technologie partner op de uitdaging en geeft teams de toegang tot zijn indrukwekkende 3D-platform. Het winnende team krijgt $35,000. Het is een kleine pot door defensie-industrie normen, maar de echte waarde voor aspirant-ingenieurs zou de carrière boost.

“Dit is een unieke en opwindende kans voor ambitieuze engineers en vernieuwers om te werken met enkele van de meest geavanceerde tools en het ontwerp en de productie technieken in de industrie werkzaam en zie zelf hoe moderne techniek en probleem-oplossen gebeurt op een globale schaal,” zei Cyrus. “De lessen en mogelijkheden om te netwerken waardevol als deelnemende C3 leerlingen vooruit in hun carrière op te bouwen.”

De defensie-industrie is lange gefinancierd universitair onderzoek door middel van IP-overnames. Wedstrijden rechtstreeks benaderen van technologie ideeën van de studenten komen veel minder vaak voor.

Drones

Beste professionele drones op Amazon Business

Een opgevoerde super racing drone voor iedereen

Nieuwe FAA app maakt drone-operatoren te controleren lucht de ruimte voordat ze vliegen

Hoe drones zijn toezicht retail voorraad (ZDNet YouTube)

Drone-app laat zien waar je bent toegestaan om te vliegen (CNET)

DIY drones: 25 kits voor het bouwen van uw eigen (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Hardware

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud