Waar zijn bureaublad achtergronden (wallpapers) opgeslagen op de Windows-10?

0
40

door Ashwin op 09 oktober 2019 in Tutorials, Windows – 2 reacties

De Windows-10-besturingssysteem wordt geleverd met een set van wallpapers en het vermogen om te vernieuwen wallpapers regelmatig uit een pool van beelden. De volgende gids biedt gebruikers van Windows 10 met instructies voor het vinden van deze wallpapers op het lokale systeem.

Laten we zeggen dat je wilt gebruiken op je andere apparaten (smartphone, een TV, Een Xbox of PS4), of u wilt een achtergrond beeld van het verleden van de vaste achtergrond op de Windows-10 apparaat. Je moet weten waar te vinden deze wallpapers, en dat is de gids voor.

Zelfs als u een ervaren gebruiker bent, er is een kans dat je misschien niet weet over het. U zult ze niet vinden in de map met Foto ‘ s, dat is zeker.

Waar zijn bureaublad achtergronden (wallpapers) opgeslagen op de Windows-10?

Where are desktop backgrounds (wallpapers) stored in Windows 10

Open de Verkenner en navigeer naar de volgende map of kopiëren van het pad en spring naar het direct: C:WindowsWeb.

Dit is niet echt een voor de hand liggende plaats te vinden wallpapers, is het? Men zou denken dat de map is waarschijnlijk iets met betrekking tot het internet. De map Web bevat 3 submappen die zijn genoemd: 4K, het Scherm en het Behang. Verrassend, alle drie de mappen wallpapers en andere die op dat.

De standaard Windows-10 achtergrond, de ene met de lichte balken en het Windows-logo, kan worden gevonden in de “C:WindowsWeb4KWallpaperWindows” map. De naam is weer een beetje misleidend, omdat de 4K-map gebeurt ook bevat het behang in diverse andere schermresoluties zoals 1024 x 768, 1366 x 768, 1920 x 1200, 2560 x 1600 en 3840 x 2160 pixels.

Je hebt misschien gemerkt dat de aspect ratio ‘ s van de achtergrond verschilt, zo u wilt selecteren die overeenkomt met uw apparaat weergeven resolutie. Als het niet overeenkomt met de grootte van het scherm, kunt u altijd de grootte van de achtergrond met behulp van een tool zoals Irfan View, Snel Steen Photo Resizer, Flexxi, enz.

De tweede map “Scherm” foto ‘ s bevat die het besturingssysteem gebruikt voor het lock scherm en log-in scherm. Dat is waarschijnlijk de reden waarom de map met de naam “scherm”.

desktop backgrounds location in Windows 10

De map Achtergrond heeft een aantal van de sub-mappen van haar eigen: Windows en Windows-10, en dan een aantal mappen op basis van verleden gebruik. U kan mappen, zoals landschap, architectuur, of de bloemen er.

Als je een fan bent van de macro fotografie en de natuur, dan zal u waarschijnlijk te graven wat in de Bloemen map. De Windows-map is een wallpaper, en dat is de 1920 x 1200 pixels versie van de standaard behang. De Windows-10-map op de andere kant, bevat een aantal mooie muren met betrekking tot activiteiten in de buitenlucht.

Thema ‘ s

Een andere bron van wallpapers zijn thema ‘ s. Deze thema ‘ s is, mag u honderden van hen van de Microsoft Store, niet geplaatst in de map Web wanneer u deze installeert. In plaats daarvan worden ze geplaatst in de map van de gebruiker.

Gebruik het volgende pad als startpunt van de File Explorer om te surfen op het geïnstalleerde thema ‘s en de achtergronden komen ze met: %localappdata%MicrosoftWindowsThema’ s

Slotwoord

Nu dat je weet waar het wallpapers, kunt u deze kopiëren naar uw andere apparaten of misschien gebruik maken van het op een multi-monitor setup ook. Dan kun je je eigen wallpapers in de mappen in het geval dat u wilt schakelen naar een ander snel van de sectie Aanpassing in de Instellingen-app.

Ik heb gezien fan bewerkte versies van de standaard behang dat ziet er fantastisch uit. Sommigen hebben verschillende kleuren voor de achtergrond, terwijl de art-stijl, misschien kunt u iets gelijkaardig met het als u een grafisch ontwerper.

Die onder de standaard Windows-10 wallpapers is jouw favoriet?