Windows 10: Nu kan je bellen naar een Android-telefoon vanaf je PC

0
19

Hier is hoe om controle te nemen van Windows 10 functie-updates
Wilt niet verrast worden door onverwachte upgrades? Ed Bott legt de drie strategieën die je kunt gebruiken. Lees meer: https://zd.net/2mhWJ4l

De nieuwe Windows-10-voor-Android bellen functie die gelekt de afgelopen maand is eindelijk hier voor Windows 10 Insiders om te testen of ze het in de Ring. De functie brengt Uw Telefoon bellen functionaliteit die oorspronkelijk exclusief voor de Samsung Galaxy Note 10 om alle Android-handsets.

Microsoft op de dinsdag vrijgegeven van de nieuwste Windows-10 20H1 voorbeeld en kondigde de nieuwe functie genaamd ‘Gesprekken’ die hij toonde in de laatste week van het Oppervlak van de gebeurtenis waar het onthulde haar Android-Oppervlak Duo gevolg van volgend jaar.

De functie waarmee gebruikers oproepen beantwoorden aan een Android-telefoon met een PC en het gebruik van luidsprekers, microfoon, scherm en aannemen van gesprekken. Naast het beantwoorden van inkomende oproepen op een PC, kunnen gebruikers bellen vanaf de PC, weigeren van oproepen op de PC met aangepaste tekst, toegang recente oproepen en oproepen doorschakelen tussen een PC en een Android-telefoon.

Gesprekken is daadwerkelijk beschikbaar voor alle Windows-10 Insiders op de 19H1 bouwen, versie 1903, of een nieuwere versie, terwijl de Android-telefoon moet worden op versie 7.0 Nougat of hoger.

Het vereist ook de 10 September Patch Tuesday update. Bovendien, de PC moet Bluetooth-radio in. Heb je dit allemaal, dan bent u klaar om te gaan met Microsoft ‘ s geïntegreerd telefoon-PC-ervaring, die het al werkende weg in de afgelopen jaren.

“Met deze functie wordt geleidelijk uitgerold naar Insiders op 19H1 bouwt of een nieuwere versie, dus het kan een paar dagen beschikbaar in de app Telefoon,” aldus Microsoft ‘ s Brandon LeBlanc.

Zodra Microsoft een strijkplank uit een paar overgebleven glitches, zijn de Gesprekken die functie zal het up-to-par met de ervaren iPhone-gebruikers hebben met macOS in termen van het voeren van gesprekken.

Tijdens Gesprekken is dichter met een brede uitrol van de Telefoon functie, er zijn nog een aantal functies die blijven exclusief voor Samsung ‘ s top Galaxy-apparaten.

Eerder deze week bracht Microsoft de Link van Uw Telefoon de functie van de Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G en de Galaxy Vouwen. Het helpt gebruikers bij het koppelen van de telefoon met de PC en het verzenden van berichten, beheren van berichten, foto ‘ s synchroniseren, en een spiegel en een telefoon aan op de PC. Eerder deze was exclusief voor de Galaxy Note 10. De update maakt het ook mogelijk gebruikers te controleren phone-apps van de PC.

De inspanning maakt deel uit van Microsoft ‘ s groter doel om de PC en de smartphone samen en krijgen Office-apps in de handen van zoveel mogelijk gebruikers. Microsoft heeft 900 miljoen Windows 10 gebruikers, maar er is een heleboel meer Android-gebruikers die ook kunnen worden gebruik van Office.

De ambities hier kan worden gezien in de samenwerking met Samsung te preinstall Microsoft Mobile Office, een app waarmee gebruikers bekijken en bewerken van Word -, Excel-en PowerPoint-documenten vanaf één app.

Interessant is dat het niet beschikbaar is in de Google Play Store en is vooraf geïnstalleerd op de Samsung Galaxy Note 10 of kan worden gedownload op de andere Galaxy-apparaten van Samsung ‘ s App Store.

Voor een run-down van waar Microsoft kon gaan, ZDNet ‘ s Mary Jo Foley heeft geschreven een informatief stukje over de reden waarom deze mobiele Office-pakket van zaken.

Meer over de Microsoft Windows-10 Uw Telefoon app

Windows 10 Uw Telefoon app kan nu worden gebruikt voor het oproepen van Android-telefoonsvan Microsoft ‘ s unified Office Mobile app: Wat het is en waarom het van belang isMicrosoft helpt bij het maken van de Galaxy Note 10 Plus een overtuigende zakelijke telefoonWindows 10 Uw Telefoon app: Nu je Android-notificaties synchroniseren met uw PCMicrosoft voegt meer Uw Telefoon app-functies; rolt een andere Windows-10 20H1 test buildSamsung voor het bundelen van Uw Telefoon met de Galaxy Note 10 als onderdeel van de uitgebreide Microsoft-partnerschapHoe je Android telefoon meldingen op uw Windows-10 PC TechRepublicGebruik van Microsoft, de Telefoon-app om snel toegang tot de Android-foto ‘ s van CNET

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen