Aventura in rekening gebracht voor flogging Chinese spy apparatuur aan ONS gov ‘ t met beveiligingsproblemen

0
16

FBI arresteert Apple engineer gevangen vegen self-drive tech geheimen
De intellectuele eigendomsrechten terechtgekomen in de handen van een Chinese concurrent.

Aventura Technologies en de operator in rekening zijn gebracht met fraude na de vermeende verkoop van bewakingsapparatuur voor de AMERIKAANSE regering met bekende beveiligingsproblemen.

Gelegen in Commack, New York, het bedrijf, die de producten verkoopt, met inbegrip van vision camera ‘ s, KABELTELEVISIE-en storage-diensten, staat centraal bij een strafrechtelijke klacht niet-gesloten op donderdag.

Volgens de AMERIKAANSE Department of Justice (DoJ), Aventura willens en wetens verkocht kwetsbare apparatuur voor zowel de overheid als de particuliere klanten, en ook beweerde ten onrechte dat de producten werden gemaakt in de VS — wanneer, in feite, werden vervaardigd en heimelijk uit China geïmporteerd.

Zie ook: de Fbi de arrestatie van vermeende leden van de internationale ATM skimmer ring

De zogenaamde regeling is in werking sinds 2006. Klanten waren gelogen om voor meer dan een decennium, aanklagers beweren, wat leidt tot het gebruik van bewakingsapparatuur worden door het leger met “bekende cyber kwetsbaarheden” van oorsprong uit China — terwijl het bedrijf bleef doen alsof alles was op Long Island.

Aventura en zeven huidige en voormalige werknemers worden aangerekend door het amerikaanse ministerie van justitie. Officieren van justitie met de naam Frances Cabasso, Aventura “de facto” de eigenaar, de vrouw van Jack Cabasso en CEO, leidinggevenden Jonathan Lasker, Christine Lavonne Lazarus en Eduard Matulik, huidige werknemer Wayne Marino, en Alan Schwartz, een gepensioneerd lid van het personeel.

Om onderzoek te doen naar de vermeende misstanden, handhaving van de wet onderschept en gemarkeerde zendingen maken van hun manier van China naar Aventura ‘ s hoofdkwartier. Een dergelijk product, een $13,500 laser-verbeterde camera van de nachtvisie besteld door de Marine, werd herleid van China naar een distributiecentrum in Jamaica en daarna naar Aventura, alvorens te worden geleverd aan de Naval Submarine Base New London Groton, Connecticut, weken later.

CNET: Lasers kunnen schijnbaar hack Alexa, Google Startpagina en Siri

Om te verbergen van de scheepvaart werking, de verdachten zouden hebben stappen, waaronder het verwijderen van de Chinese markeringen van printplaten, het uitroeien van de oorspronkelijke naam van de fabrikant van de server communicatie, en de gebruikte beelden op te roepen de visie van de assemblage lijnen in de VS, terwijl ze in feite afkomstig uit Hangzhou, China.

Frances Cabasso naar verluidt werd afgeschilderd als de eigenaar en exploitant van Aventura in aanmerking te komen voor een contract van de AMERIKAANSE regering gereserveerd voor vrouwen in handen van bedrijven, maar het was de man die de feitelijke controle van de vennootschap.

Aanklagers zeggen dat Aventura heeft meer dan $88 miljoen euro over de afgelopen tien jaar, en tenminste $20 miljoen werd gegenereerd door de federale regering contracten.

“Aventura niet alleen bedrogen zijn klanten, maar ook blootgesteld hen ernstig, bekend cybersecurity risico’ s, en gemaakt van een kanaal door die vijandige buitenlandse regeringen kunnen openen sommige van de overheid de meest gevoelige voorzieningen,” het amerikaanse ministerie van justitie zegt.

Zes van de verdachten werden gearresteerd op donderdag ochtend.

TechRepublic: Hoe om te bepalen locatie bijhouden op je iPhone in iOS 13

De Cabassos worden belast met witwassen van geld en bezittingen in beslag zijn genomen, met inbegrip van een 70-meter luxe jacht en $3 miljoen gestort in 12 bankrekeningen. Alle verdachten wordt belast met de onrechtmatige invoer en samenzwering tot het plegen van draad en fraude.

“Met de huidige arrestaties, de verdachten’ schaamteloze bedrog en fraude schema ‘ s zijn blootgesteld, en zij zal worden geconfronteerd met ernstige gevolgen voor slapping nep ‘Gemaakt in de U. S. A.’ etiketten op producten die onze strijdkrachten en andere gevoelige faciliteiten van de overheid afhankelijk op,” Verenigde Staten Advocaat Richard Donoghue commentaar.

ZDNet heeft bereikt Aventura Technologies, maar heeft niet gehoord op het moment van publicatie.

Vorige en aanverwante dekking

Donkere Web drugsbaron in rekening gebracht, verbeurt van € 4 miljoen in Bitcoin
Chinese nationale veroordeeld wegens het proberen te smokkelen militaire tech van ONS in China
Twee Ethereum consultants belast met het afpersen van een cryptocurrency opstarten

Een tip? Get in touch veilig via WhatsApp | Signaal op +447713 025 499, of over Keybase: charlie0

Verwante Onderwerpen:

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters