iOS 13.2.2: Is het repareren van de multitasking probleem? Brengt het nieuwe bugs?

0
12

Apple heeft iOS 13.2.2 (en een overeenkomstige iPadOS 13.2.2) update aan te pakken is een vervelende — nee, helemaal frustrerend — bug in iOS 13.2 dat brak multitasking op de iPhone en de iPad.

Maar doet het oplossen van het probleem? En dat doet het introduceren van nieuwe vervelende problemen?

Moet lezen: iOS 13 heeft een enorme bug dat maakt me wilt dump mijn iPhone en iPad

Ik heb met iOS 13.2.2 en iPad 13.2.2 sinds gisteren is de release — over 18 uur — op een aantal apparaten, en de eerste tests wijzen op de multitasking-bug is opgelost. Het schakelen tussen apps voelt snel, in feite, multitasking voelt sneller en soepeler dan op eerdere iOS-13 releases. Ook de apps worden weergegeven in het geheugen blijft nadat het apparaat is vergrendeld en ontgrendeld — een probleem dat leek aanwezig te zijn op het iOS-13.3 developer release die ik getest heb de andere dag.

Maar het is niet allemaal goed nieuws.

Een nadeel lijkt te zijn levensduur van de batterij. Het is nog vroeg dag, maar in de afgelopen 18 uur mijn iPhones en iPads zijn hameren op de levensduur van de batterij. Ik heb opgeladen mijn iPhone twee keer, en mijn iPad loopt aanzienlijk sneller dan voorheen. Dit kon gewoon een side-effect van het installeren van een update (ik heb altijd adviseren door een paar keren worden opgeladen, voordat zij een oordeel over de levensduur van batterijen), of het kan een nieuwe bug. Ik denk dat de tijd zal het leren.

Zie ook:

‘S werelds beste bank van de macht: De Zendure SuperTankMore raar en super handige gadgets (dat leuk om cadeau te geven!)iPhone-en iPad-bezitters zijn in een gekke rush naar de installatie van iOS 13Where Google Pixel 4 en Apple iPhone 11 failiOS 13: Nieuwe functies die u zou kunnen hebben missedHow om drastisch verbeteren van uw het typen snelheid op een iPad (of maak je het typen van meer nauwkeurige)iOS 13 levensduur van de batterij slecht? Top tips op te lossen batterij drain issuesMust-productiviteit apps en accessoires voor de iPad Pro

Verwante Onderwerpen:

iPhone

Apple

Mobiele OS

Mobiliteit

Enterprise Software