ACMA at bruge s313 til at blokere ulovlige offshore gambling sites

0
37
poker770x578istock153533674.jpg

Billede: Juan R Velasco, Getty Images/iStockphoto

The Australian Communications and Media Authority (ACMA) har advaret om, at det er indstillet til at blive landets Internetudbydere til at blokere for offshore gambling sites, der er i strid med Interactive Gambling Act 2001.

“Evnen til at have Internetudbydere at blokere ulovlige hjemmesider vil være et værdifuldt våben i ACMA’ s arsenal i kampen mod illegal online gambling,” ACMA stol Nerida O ‘ Loughlin sagde.

“Hvis du har midler, der er deponeret hos en ulovlig gambling websted, skal du trække disse midler nu.”

ACMA tilføjede, at offshore gambling sites ofte ikke betale betydelige gevinster, med venstre kunder med lidt brug.

Over 65 selskaber, der har forladt det Australske marked, da 2017, hvor det begyndte at håndhæve de regler, ACMA sagde, med direktørerne for disse websteder også blive tilføjet på Afdelingen for Indre Anliggender Bevægelse Alarm Liste. ACMA har også nået ud til, at tilsynsmyndighederne i de pågældende sites’ hjemlande.

“Offentlig uddannelse er også afgørende for at afskrække Australierne fra at bruge disse sites, da mange ulovlige offshore gambling websites mål Australierne ved hjælp Australske temaer og billeder, som den Australske flag og indfødte dyr,” O ‘ Loughlin sagde.

Blokkene vil ske i henhold til § 313 af Loven om Telekommunikation, samme beføjelser, der er tilladt Australian Securities and Investments Commission til ved et uheld blokerer 250,000 sites i April 2013. I sine retningslinjer for blokering, hver blok skal være underskrevet af formand, næstformand, eller af en ledende medarbejder i ACMA, med hver anmodning om at udløbe efter en “bestemt tid”.

“Det ACMA vil overvåge med jævne mellemrum afbrydelse af adgangen til hjemmesiden for at sikre, at det forbliver hensigtsmæssigt (det er, der er effektiv, ansvarlig, så målrettet som muligt, og er udført korrekt),” disse retningslinjer.

For de fleste af det 21 århundrede, den Australske regering har forsøgt at slå hårdt ned på online gambling.

Kommunikation Minister Paul Fletcher sagde op til AU$400 millioner, der hvert år er brugt på ulovlig gambling sites, svarende til AU$100 millioner i tabte skatter.

“Mens ACMA har en række beføjelser til at beskytte Australierne fra illegal gambling-tjenester-herunder udstedelse af formelle advarsler og søger civile straf ordrer — det kan være svært at tage direkte aktion mod ansigtsløse virksomheder med ingen juridiske tilstedeværelse på vores kyster,” Fletcher sagde.

“Dette er et vigtigt partnerskab med Kommunikation Alliance, og jeg ønsker at anerkende industri’ s støtte. At arbejde med ACMA, disse yderligere foranstaltninger skal give Internetudbydere mulighed for at blokere ulovlige hjemmesider for at beskytte Australiere og bidrage til en mere sikker online gambling miljø.”

Relaterede Dækning

Telco aflytninger bør udvides til at OTT udbydere: AGDTelstra argumenterer mod omkostninger for piratkopiering hjemmeside blockingTelcos opfordre regeringen til at dumpe telco nationale sikkerhed lawsIs Australiens telco national sikkerhed lovgivning er i overensstemmelse med menneskerettighederne?Australske myndigheder bør beholde ejendommen-blokering beføjelser: Udvalget

Relaterede Emner:

Australien

Cloud

Tingenes Internet

Sikkerhed

Datacentre