Beats tillkännager $ 149,99 Studio Buds-öronsnäckor med aktiv brusreducering

0
13

Beats tillkännagav idag sitt andra par äkta trådlösa öronsnäckor, nya Beats Studio Buds. Priset till 149,99 USD och tillgängligt i rött, svart eller vitt har Studio Buds en mycket annorlunda, mer kompakt design än tidigare Powerbeats Pro. Det finns inga öronkrokar på dessa eller några stammar, och det resulterar i en mycket lätt och bekväm passform. Förbeställningar börjar idag i USA och Kanada från Apple och andra återförsäljare som Amazon och Best Buy, och öronsnäckorna kommer att finnas i butiker den 24 juni.

Studio Buds inkluderar aktiv brusreducering, IPX4-vatten- och svettbeständighet och kan hålla i upp till fem timmar mot en laddning. (Om du låter brusavstängning vara avstängd kan de ta bort åtta timmars kontinuerlig uppspelning. De använder också USB-C för laddning – tyvärr finns det ingen trådlös laddning – och båda hörlurarna kan användas oberoende.

“e-image”> Studio Buds har en snygg, lätt design. Bild: Beats

Intressant är att Beats stöder både iOS- och Android-funktioner med Studio Buds. På iPhone får du den välbekanta, enkla AirPods-liknande installationen och Control Center-integrationen. De kan också göra hands-free “Hey Siri” -kommandon. På Android fungerar Beats nu med Fast Pair och Googles funktioner för Hitta min enhet.

Beats kom med en helt ny akustisk arkitekturdesign för Studio Buds, som har 8,2 millimeter drivrutiner, och företaget hävdar att du kan förvänta dig “enastående stereoseparation och låg harmonisk distorsion över frekvenskurvan så att du hör varje ton. ”

Om du undrar hur Studio Buds kan stapla upp till AirPods Pro eller andra konkurrenter, har jag spenderat lite tid testa de just tillkännagivna öronsnäckorna, och du kan läsa min fullständiga recension av Beats Studio Buds här.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here