Den seneste Oculus Quest-opdatering giver dig mulighed for nemt at invitere andre til at spille

0
11

Oculus lancerer sin v31-softwareopdatering til Quest og Quest 2-headset fra i dag, og den er fyldt med nogle gode forbedringer af livskvaliteten. Den store er, at det bliver lettere at invitere venner og nylige holdkammerater, der ikke er venner, til at spille et spil eller opleve en app sammen. Når du er i spillet eller i en app, trykker du på Oculus-knappen for at trække universalmenuen op som normalt, men snart viser flere apps en ny “Inviter til app” -knappen ved siden af ​​knapperne “Genoptag” og “Afslut”. Hvis venner accepterer din invitation, kan du se dem i menuen. Denne funktion udrulles snart i spil som Beat Saber, Blaston, Demeo, Echo VR, ForeVR Bowl, Hyper Dash, PokerStars VR og Topgolf med Pro Putt.

Hvis du ikke vil korrigere gruppen inden for VR, giver en kommende opdatering til Oculus-appen på iOS og Android dig mulighed for at oprette en multiplayer-session der og da. For understøttede spil og apps er du i stand til at piske et link op, der kan deles med andre for at deltage i gruppen. Du kan også vælge, hvor længe linket skal være aktivt. Enhver større platform med en social komponent skal have intuitive invitationsværktøjer som disse, og jeg er glad for at se, at Oculus gør nogle fremskridt her.

Andre funktioner, der kommer i v31, kan muligvis få så meget brug, afhængigt af hvordan du bruger dit Quest-headset, men er alligevel vigtige . Med opdateringen får Browser-appen også muligheden for at gemme og udfylde adgangskoder automatisk, sikret med et oplåsningsmønster. Både oplåsningsmønsteret og adgangskoderne er gemt på enheden, siger Oculus i sin pressemeddelelse.

Oculus tilføjer også send- og læsekvitteringer til Messenger-appen samt reaktionsemoji – direkte fra Facebook. Ganske vist skal dette gøre det lettere at svare på mennesker i stedet for at fumle med det virtuelle tastatur.

Hvis du venter på, at v31 rammer dit headset, skal du huske på, at det kan tage et par uger til at ankomme til din.

Relateret

Den ene udvikler, der offentligt accepterede at prøve Facebooks VR-annoncer, bakker allerede væk

Ny Oculus Quest-opdatering tilføjer multitasking og trådløs streaming til originalt headset

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here