Elon Musk siger, at SpaceX har Bitcoin, ribber Jack Dorsey på konferencen

0
12

“SpaceX, Tesla og jeg ejer Bitcoin,” sagde Elon Musk på en Bitcoin-konference i dag. Selvom Tesla ikke længere tillader folk at betale for biler, der bruger Bitcoin, har bilproducenten ikke solgt sin Bitcoin, sagde han. “Vi sælger ikke nogen Bitcoin, og jeg sælger heller ikke noget personligt, eller heller sælger ikke SpaceX nogen Bitcoin.”

Derudover afslørede Musk, at han ejede Ethereum og – ikke overraskende – Dogecoin. Prisen på Ethereum, som allerede steg i dag, steg yderligere med oplysningen. Dogecoin steg tidligt i panelet til næsten 21 cent, inden det dyppede til ca. 19 cent i slutningen af ​​panelet ifølge Coindesk-data. Musk talte i et panel med Jack Dorsey, administrerende direktør for Twitter og betalingsfirmaet Square, og Cathie Wood, grundlægger og administrerende direktør for ARK Invest.

“Jeg kan pumpe, men jeg dumper ikke.”

I februar afslørede Tesla, at det havde investeret $ 1,5 mia. I Bitcoin; noget af denne investering blev solgt i første kvartal med en fortjeneste på 101 millioner dollars. Tesla begyndte at acceptere Bitcoin i slutningen af ​​marts og vendte sig derefter pludselig tilbage i maj, kun 49 dage senere. Ændringen skyldtes bekymring over Bitcoins energiforbrug – og Tesla sagde, at det ville genoptage accept af Bitcoin, når minedrift blev mere miljømæssigt bæredygtig.

“Jeg kan pumpe, men jeg dumper ikke,” sagde Musk i dag. ”Jeg tror bestemt ikke på at få prisen høj og sælge eller noget lignende. Jeg vil gerne se, at Bitcoin lykkes. ”

Musk har hilst på modvilje hos nogle investorer ved at kollidere med folk, der mener, at Bitcoin er den eneste værdifulde kryptokurrency. Musk har sagt, at Dogecoin kan “slå Bitcoin hænder ned.” Teslas tilbageførsel på Bitcoin som betalingsmetode bidrog til et nedbrud i Bitcoin-værdien i april. Bitcoins fald i værdi kan have kostet Tesla $ 90 millioner, estimeret Business Insider i juni.

På et tidspunkt spurgte Musk Dorsey, om han ville acceptere Bitcoin som betaling for reklame på Twitter. Dorsey undgik spørgsmålet, skønt han tidligere havde promoveret sit Bluesky-projekt, der først blev annonceret i annonceret i december 2019. I januar i år syntes det ikke at være kommet meget længere – Dorsey skrev, at Twitter stadig er “i færd med at interviewe og ansætte folk ”til Bluesky. ”Mit største fokus lige nu er på en decentraliseret social medieprotokol, vi kalder det Bluesky,” sagde han i dag. “Det er super, super tidligt.”

Men Dorsey's ambitioner for Bitcoin er høje, selvom han ikke mener, at Twitter skulle acceptere det som en betaling. “Mit håb er, at det skaber verdensfred,” sagde Dorsey om kryptovalutaen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here