Twitter tester upvote og downvote knapper på tweets

0
13

Twitter arbejder på nye op- og nedstemningsreaktioner for tweets, der skal ledsage de sædvanlige muligheder for at retweet og svare. Twitter bekræftede, at den testede funktionen for en lille gruppe brugere på iOS, og at den allerede er blevet set i henhold til flere tweets fra brugere, der er en del af testgruppen.

Twitter skriver, at iOS-brugere kan se opstemme og nedstemme i flere forskellige stilarter (op- og nedpile, et hjerteikon og en pil ned og tommelfingre op og tommelfinger ned ikoner), og at det tester funktionen for at “forstå de typer svar, du finder relevant i en konvo, så vi kan arbejde på måder at vise flere af dem på. ” I øjeblikket er stemmer ikke offentlige.

Mens Twitter ikke har sagt, om det planlægger at tilføje op og ned afstemning som en permanent funktion (eller hvordan afstemning påvirker det, du ser i dit feed), der er klare paralleller til at blive trukket til Reddit, som indeholder opstemning og nedstemning som en måde at overflade en subreddits foretrukne svar, svar og indlæg. Twitter siger, at skønt upvotes og downvotes for øjeblikket ikke påvirker rækkefølgen af ​​tweets.

Twitter spillede tidligere med andre slags tweet-interaktioner, herunder reaktioner, der syntes at efterligne emoji. reaktioner Facebook bruger til Facebook-indlæg og Messenger-meddelelser. Twitters produktleder Kayvon Beykpour har også sagt, at virksomheden planlagde at arbejde med antipatier sidste år og hævdede, at funktionen var en af ​​Twitters mange “højeste prioriteter” som svar på en brugers tweet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here