Ghost of Tsushimas mörka nya expansion har suddiga katter att klappa

0
11

Ghost of Tsushima Director's Cut låter dig klappa ännu fler djur än du kunde i originalversionen av spelet, avslöjade utvecklaren Sucker Punch på onsdagen. När Ghost of Tsushima först lanserades kunde du bara klappa rävar, och några månader efter släppningen lade Sucker Punch till förmågan att sällskapsdjur, men i den nya Iki Island-expansionen som ingår i Director's Cut vet vi nu att du kommer att bli kunna klappa katter, rådjur och apor.

Alla djur ser helt bedårande ut och mycket förtjänar husdjur. Här är en av katterna:

Och här är en hjort och en apa:

De mycket bra djuren var inte det enda som meddelades om Director's Cut på onsdag: Sucker Punch släppte också en trailer som visar några av berättelsens spelare kommer att erfarenhet av Iki Island-expansionen. Medan historien verkar dyster, beskriver Patrick Downs från Sucker Punch den som ”en berättelse om läkning” i ett inlägg på PlayStation-bloggen.

Ghost of Tsushima Director's Cut är kommer att släppas den 20 augusti för PS4 och PS5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here