LG lover at arbejde med 100% vedvarende energi inden 2050

0
50

 Campbell Kwan

Af Campbell Kwan | 22. juli 2021 – 04:05 GMT (05:05 BST) | Emne: Innovation

 lg-vedvarende-energi-graf-01-768x310.png < p>

Billede: LG Electronics

LG Electronics lovede torsdag, at det vil skifte til drift med 100% vedvarende energi inden 2050.

Overgangen vil først blive gennemført i Nord Amerika, sagde virksomheden, med LGs kontorer og produktionssteder i denne region, der skal drives af vedvarende energi inden udgangen af ​​2021.

LG tilføjede, at produktionsfaciliteter uden for Sydkorea også er på mål om at konvertere 50% af deres elektricitetsbehov til vedvarende energi inden 2025.

Ved at forklare, hvordan LG ville opnå 100% vedvarende energi inden 2050, sagde virksomheden det har planer om at installere solpaneler på sine bygninger, udnytte aftaler om strømkøb, der giver virksomheder mulighed for at købe elektricitet direkte fra leverandører, bruge kreditcertifikater fra vedvarende energi og deltage i Sydkoreas Green Premium-program.

“Vores forpligtelse til at skabe et bedre liv for alle kan bedst realiseres ved LG's overgang til vedvarende energi og opnå kulstofneutralitet,” sagde LG Electronics Senior Vice President Park Pyung-gu.

“I dagens verden, innovation sker ikke kun i laboratoriet, de skal også ske i vores fabrikker og planter. Dagens producenter har en enestående mulighed for at give den næste generation en verden, der er værd at arve, og hos LG tager vi dette ansvar meget alvorligt. “

For to år siden lovede LG at være kulstofneutralt inden 2030, hvilket indebærer en reduktion af kulstofemissioner i produktionsfasen til halvdelen af ​​det, det udsendte i 2017 inden 2030. Som en del af planen sagde LG i sin seneste bæredygtighedsrapport, at det er på rette spor for begge at opnå 95% i affaldsgenvindingsgraden på sine produktionssteder og overgå til kun at bruge el- eller brintbiler til erhvervslivet inden 2030.

Det sagde også i bæredygtighedsrapporten, at det fortsatte med at reducere dets samlede omfang 1 og 2 drivhusgasemissioner i 2020 og frigiver næsten 1,3 millioner ton kuldioxidækvivalens, hvilket var 12% færre emissioner sammenlignet med 2019. Scope 1-emissioner er direkte emissioner fra ejede eller kontrollerede kilder, mens omfang 2-emissioner er indirekte emissioner fra produktion af købt energi.

Løftet om at nå “100% vedvarende energi” er langsomt blevet mere almindeligt blandt store teknologivirksomheder, hvor blandt andet Amazon, Microsoft og Oracle løfter til et lignende mål.

LGs sydkoreanske landsmand, Samsung, er dog endnu ikke forpligtet til en lignende forpligtelse. Faktisk frigav Samsung Electronics flere drivhusgasemissioner i 2020 sammenlignet med året før, ifølge selskabets årlige bæredygtighedsrapport.

Rapporten [PDF] sagde, at Samsungs drivhusgasemissioner steg med 5% året efter -år frigiver 3,2 ton CO₂e (CO₂-ækvivalent) pr. 100 millioner vandt i indtægter på grund af at virksomheden udvider driften af ​​sin halvlederproduktionslinje og produktproduktion.

Med stigningen i emissionerne faldt Samsung under sit emissionsmål for 2020 på 1,55 ton CO₂e pr. 100 millioner vandt, hvilket er en reduktion på 70% fra 5,17 ton CO₂e pr. 100 millioner vandt i 2008.

Relateret dækning

Amazon afslører sit største enkeltvarige vedvarende energiprojekt nogensindeOracle lover at drive global drift med 100% vedvarende energiMicrosoft åbner dette 'avancerede og bæredygtige' datacenterregion næste årSingapore åbner flydende 60 megawatt solfarmGoogle forpligter sig til at køre med kulstof- fri energi inden 2030

Relaterede emner:

Korea CXO Digital Transformation Tech Industry Smart Cities Cloud  Campbell Kwan width

Af Campbell Kwan | 22. juli 2021 – 04:05 GMT (05:05 BST) | Emne: Innovation

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here