Nintendo legger endelig til Bluetooth -lyd til bryteren i ny programvareoppdatering

0
8

Nintendo har med overraskelse kunngjort at Bluetooth-lydstøtte har kommet til Switch gjennom en programvareoppdatering. Muligheten til å bruke Bluetooth -hodetelefoner for å lytte til spilllyd har vært en iøynefallende mangelfull funksjon siden konsollen ble lansert i 2017, så det er flott å endelig få det – selv om det er noen begrensninger.

I følge en Nintendo -støtteartikkel vil du være begrenset til å bruke to trådløse kontrollere hvis du har et Bluetooth -headset tilkoblet. Systemet støtter heller ikke Bluetooth -mikrofoner, noe som ikke nødvendigvis er overraskende gitt at Nintendos eget talechatt -system er avhengig av en app som kjører på telefonen din. Likevel er det en bummer for folk som spiller spill med sine egne innebygde talechat-evner.

Folk har gått langt for å få trådløs lyd på bryteren (vi sa til og med at det ville være et godt salgsargument for en Switch Pro): det har vært tilbehør som fungerte som Bluetooth -lydadaptere, og noen headset som SteelSeries Arctis 1 Wireless kom med en dongle som utnyttet switchens støtte for trådløse USB -hodetelefoner.

Å ha innebygd Bluetooth-lyd er en stor avtale, da-spesielt med tanke på at Nintendos Pro-kontroller, i motsetning til mange andre, ikke inkluderer en hodetelefonkontakt (selv om det er verdt å merke seg at PS5 og Xbox-serien ikke støtter Bluetooth-lyd innfødt) . Selv med de nevnte begrensningene ser det ut til at funksjonen er godt støttet: Nintendo sier at bryteren kan lagre opptil 10 tilkoblede enheter, og sier at den skal fungere med både den vanlige bryteren og Switch Lite.

Min kollega Jay Peters klarte å koble AirPods Pro til basebryteren og Switch Lite uten store problemer. I innstillingsmenyen er det en seksjon for “Bluetooth -lyd”, og du kan koble hodetelefonene dine derfra ved å følge instruksjonene.

Min kollegas AirPods Pro fungerte bra med WarioWare: Get It Together

Jay's AirPods Pro fungerte bra i noen få runder med WarioWare: Get It Together, uten merkbar forsinkelse-noe som er spesielt viktig for WarioWares raske, rykende mikrospill. Mens han brukte basebryteren, rapporterte Jay også at etter en kald oppstart paret AirPods Pro seg nesten umiddelbart etter å ha valgt dem igjen i innstillingsmenyen.

Sean Hollisters andregenerasjons switch (ikke en Lite) hadde imidlertid problemer med å finne og koble til noen Bluetooth-enheter. Han fikk en Arctis Pro Wireless til å koble til etter omstart av bryteren tre ganger, men de fleste forsøkene endte med å mislykkes, blant annet med et sett med første generasjon Amazon Echo Buds og Wyze Buds Pro, en Bluetooth-adapter for Bose QC25 og et LG TV-apparat . Selv om noen av dem noen ganger ser ut til å være tilgjengelige for sammenkobling, spytter spillsystemet ut en melding om “Kan ikke finne Bluetooth -lydenheter” selv etter gjentatte forsøk.

I følge endringsloggen legger oppdateringen også til noen funksjoner for å gjøre kablet internett mer nyttig. Bryteren vil kunne forbli tilkoblet Internett selv i hvilemodus hvis den er koblet til, tilsynelatende enten via en adapter eller den innebygde LAN-porten på den kommende Nintendo Switch OLED-dokken. Nintendo sier at dette vil hjelpe konsollen med å laste ned innhold mens det sover, og at funksjonen vil være på som standard. Åh, og du må kanskje gjøre firmware-oppdateringer for dokken med den innebygde LAN-porten. Jeg ville ikke forvente at de skulle være like spennende som denne oppdateringen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here