Apple udvider AirPods Pro -reparationsprogram til knitrende eller ANC -problemer

0
4

Apple har stille og roligt udvidet et reparationsprogram til AirPods Pro, der tilbyder gratis reparationer eller udskiftninger af ørepropper, der har problemer med støjreduktion eller statisk. Reddit -brugere (via MacRumors) fik først øje på ændringen på Apples supportside for reparationsprogrammet, der nu bemærker, at programmet dækker berørte AirPods Pro i tre år efter deres første detailsalg, frem for to. Siden ser ud til at være opdateret i begyndelsen af ​​oktober.

Supportprogrammet blev oprindeligt introduceret i oktober 2020, et år efter den originale udgivelse af AirPods Pro i 2019. Det betød, at Apples reparationsprogram blev introduceret på det nøjagtige tidspunkt, hvor garantien på lanceringsenheder blev sat til at udløbe. Med udvidelsen af ​​reparationsprogrammet til tre år skulle AirPods Pro, der blev købt ved lanceringen, nu dækkes helt frem til oktober 2022.

Som en påmindelse siger Apple, at det vil løse følgende problemer med AirPods Pro:

Knitrende eller statiske lyde, der øges i høje omgivelser, med træning eller mens du taler i telefon

Aktiv støjreduktion fungerer ikke som forventet, f.eks. Tab af baslyd eller en stigning i baggrundslyde, f.eks. Gade- eller flystøj

Hvis du oplever nogen af ​​disse problemer, har du nu et helt ekstra år til at komme af bagdelen og få en gratis løsning som en del af reparationsprogrammet, hvilket efter vores erfaring ofte betyder, at Apple giver dig et erstatningspar på stedet at tage hjem. For at gøre det siger Apple, at du skal kontakte dets supportteam eller en autoriseret Apple -serviceleverandør, eller ellers lave en aftale i en Apple Store.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here