Bose -hörlurar och Apple iPhone -tillbehör säljs idag

0
13

Det finns många bra erbjudanden att göra idag, speciellt om du tycker om en mängd olika alternativ för att surfa och fönsterhandla online. Amazons markerade dagliga försäljning, för närvarande myntad som Epic Daily Deals, har flera Bose -hörlurar och öronsnäckor rabatterade. Det finns lite för alla här, allt från de populära hörlurarna QuietComfort 35 II Bluetooth-hörlurar och dess speltillbehörsmatch till brusreducerande och sportfokuserade öronsnäckor.

Låt oss först dyka in i QC35 II. Dessa brusreducerande hörlurar blev branschstandarden för folk som vill ha bekväma och lätta vardagliga hörlurar, särskilt för pendling och resa på plan där ANC kan vara mest effektivt. Det finns en ny modell som just kom ut, Bose QC45, så QC35 II kan fasas ut någon gång, men tiden är mogen för rabatter. Amazons dagliga affärspris på QC35 II för idag är $ 249, vilket sparar 50 $ på det vanliga $ 300-priset och hela $ 80 billigare än den helt nya modellen som lyckas.

Bose QC35 II-hörlurar

 • $ 249
 • $ 300
 • 17% rabatt

< p> Dessa lätta, trådlösa hörlurar har en av de bästa aktiva brusreduceringseffekterna för att tysta störningar.

 • $ 249 på Amazon

Om du vill fortsätta använda dina pendlarhörlurar när du är hemma kan du också göra QC35 II i spelutsmyckningen för bara 279 dollar-samma $ 50 rabatt. QuietComfort 35 II Gaming Headset är samma uppsättning burkar men med en fästbar mikrofonbom och USB -kontroller för volym och övervakningsjusteringar.

Bose QC 35 II gamingheadset

 • $ 279
 • $ 329
 • 16% rabatt

Det bästa trådbundna gamingheadsetet. En medföljande USB -volymkontroll är kompatibel med PC och headsetet kan anslutas till valfri konsol eller handkontroll som har ett 3,5 mm hörlursuttag eller via Bluetooth om din plattform stöder det.

 • $ 279 på Amazon

Om du inte är hörlurar i full storlek och föredrar bekvämligheten med öronsnäckor eller flexibiliteten när du lyssnar med öppna öron, finns det ännu fler alternativ idag. Bose QuietComfort -hörlurarna sitter högst upp i dessa erbjudanden, med aktiv brusreducering som gör AirPods Pro bäst och tar kronan som ANC -mästare. Var bara medveten om att det skrymmande fodralet gör dessa större öronsnäckor lite mindre bekväma att tuta runt. Dagens försäljningspris på $ 199 på Amazon är det bästa priset hittills på dessa öronsnäckor som lanserades i slutet av 2020, med en betydande besparing på $ 80.

Relaterat

De bästa trådlösa hörlurarna att köpa just nu

Bose QuietComfort hörlurar

 • $ 199
 • $ 279
 • 29% rabatt

Med dynamiskt, rikt ljud och den bästa brusreduceringen som finns i äkta trådlösa hörlurar, är Bose QuietComfort hörlurar ett utmärkt val om du vill lyssna på din musik i lugn och ro.

 • $ 199 på Amazon

Avsluta alla dessa Bose-försäljningar på Amazon idag, här är en blixtrunda hörlurar och alternativ för öppna öron att överväga:

 • De mindre, träningsfokuserade Bose Sport-öronsnäckorna är IPX4-svett- och väderbeständiga och ner till $ 149-en besparing på $ 30.
 • Bose Sport Open Earbuds erbjuder också samma miljöbeständighet utan att blockera din hörselgång, så att du är medveten om det allmänna rummet runt dig. Dagens pris på $ 179 sparar $ 20.
 • För en mer elegant uppfattning om trådlöst Bluetooth-lyssnande med öppna öron, rabatteras Bose Frames Alto och Frames Tempo med $ 24 respektive $ 25. Alto är den mer modefokuserade versionen av vardagskläder, medan Tempo är bättre lämpad för en aktiv livsstil som cykling eller löpning. Båda håller dina öron blockerade för att hålla dig bättre anpassad till din omgivning.

Bose Frames Alto

 • $ 175
 • $ 199
 • 13% rabatt

Bose Frames Alto är de mest smygande av trådlösa Bluetooth-öron med öppna öron. De ser ut som de flesta vanliga glasögon, förutom de tjocka templen. Linserna är opolariserade och levereras med en magnetisk USB-laddare.

 • $ 175 på Amazon

Bose Frames Tempo

 • $ 224
 • $ 249
 • 11% av f

Bose Frames Tempo är Bluetooth-utrustade ljudsolglasögon som är utformade för att passa in i en aktiv livsstil. USB-C-solglasögonen täcker inte eller hindrar dina öron, så att du kan vara vaken mot omvärlden medan du lyssnar på musik eller en podcast.

 • $ 224 på Amazon

Byt från Bose -erbjudanden till Apple -tillbehörsaffärer, AT & T: s onlinebutik erbjuder 15 procents rabatt på otaliga iPhone -tillbehör. Om du nyligen fick en ny iPhone kan det finnas ett tillbehör till dig här som nu är till salu.

Några anmärkningsvärda höjdpunkter inkluderar 20W USB-C snabbladdare för att säkerställa att din iPhone laddas upp snabbare, tydligt silikon- och läderfodral för att skydda hela iPhone 13-serien, MagSafe-läderplånbok, MagSafe-batteripaket och MagSafe Duo trådlös laddare. Var och en får 15 procent utslagen av sitt vanliga försäljningspris, så välkomna ditt hjärta och vet att det här är några av de bästa priserna just nu för Apples officiella tillägg.

Apple 20W USB-C-laddare < /h3>

 • $ 16
 • $ 19
 • 15% rabatt

Om du vill aktivera snabb laddning på din iPhone (8 eller senare) är den här kontakten sättet att göra det.

 • $ 16 hos AT & amp; T

Apple klart silikon MagSafe-fodral till iPho ne 13 modeller

 • $ 42
 • $ 49
 • 15% rabatt

De tydliga silikonfodralen från Apple visar upp telefonens utseende och använder MagSafe för anslutning och underhåll av trådlös laddning.

 • $ 42 på AT & amp; T

Apple MagSafe Duo Charger

 • $ 110
 • $ 129
 • 15% rabatt

MagSafe Duo är Apples 2-i-1-laddare, som innehåller en MagSafe-laddare på ena sidan och en Apple Watch-laddare på den andra.

 • $ 110 på AT & amp; T

Apple MagSafe Battery Pack

 • $ 84
 • $ 99
 • 15% rabatt

Apples MagSafe -batteripaket är det enda alternativet för magnetisk trådlös laddning på språng som är integrerad med iOS för synliga laddningsnivåer. Den packar inte tillräckligt med juice för att ladda en iPhone 12 eller 13 fullt ut, men den är bekväm för påfyllningar i ett kompakt paket.

 • $ 84 på AT & amp; T

ÅH, VI GÖR INTE HÄR: FÅ FLER FÖRSÄLJNINGAR ATT KONTROLLERA

 • Costco -medlemmar kan få vad som faktiskt är en PC -gamers perifera startpaket från Razer för bara $ 80. Det roligt namngivna Razer Homerun Gaming -paketet innehåller ett Razer Kraken V3 X Gaming Headset, DeathAdder V2 Gaming Mouse, Ornata V2 Gaming Keyboard och Gigantus V2 Musmatta. Det är mycket RGB för 80 dollar. Perfekt för att hoppa all-in på Razer-kringutrustning eller för att ge bort den galna spelkillen i ditt liv.
 • Apples AirPods Pro är fortfarande tillgängliga från Walmart för $ 180. Vi kanske ser en ny basmodell AirPods vid det kommande Apple -evenemanget, men proffsen kommer troligen att hålla sig kvar och bara bli billigare runt Black Friday.
 • Adorama har $ 70 rabatt på Nanoleaf Hexagon startpaket, som innehåller sju ljuspaneler och ett tillbehörssats för $ 230. Det är ombeställt, men du kan fortfarande låsa in avtalspriset, och ditt kort debiteras inte förrän det skickas.
 • Endast för idag har Woot ett mördande avtal på Acer Swift 3 14-tums bärbar dator. Den levereras med en Intel EVO i7-processor, 256 GB NVMe SSD-lagring, 8 GB RAM, Wi-Fi 6 och en fingeravtrycksläsare. Allt det för $ 620, helt nytt på Woot och komplett med ett års tillverkargaranti. Det är många bärbara datorer till ett mycket lågt pris.

Bara en sak till!

Bekräfta din prenumeration på Verge Deals via verifieringsmeddelandet vi just skickade dig.

E-post Genom att registrera dig godkänner du vårt sekretessmeddelande och europeiska användare godkänner dataöverföringspolicyn. Prenumerera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here