Facebook -ledere erter VR -prototypemaskinvare med nye bilder

0
11

Mark Zuckerberg og Facebook virtual reality-leder og snart kommende CTO Andrew Bosworth (eller “Boz”) leker med prototype VR (eller AR) tech og vil vise det frem. Begge ledere har lagt ut bilder av seg selv iført prototype -hodesett og knyttet begrepene til Facebooks arbeid med metaversen. Selv om headsettet de to har på ingen måte garantert vil bli faktiske detaljhandelsprodukter, er det et interessant blikk på hva som skjer i Facebooks virtual reality -lab.

Hodesettet Zuckerberg har på seg ligner selskapets Oculus -hodesett. Imidlertid identifiserer han det som “netthinneoppløsning”, og låner Apples uttrykk for skjermer med så høy pixeltetthet at du ikke kan se individuelle punkter på en normal driftsavstand. Hodesettet Boz har på seg har en mer spennende design – det ser helt ærlig ut nesten som tegninger og beskrivelser av Apples ryktede VR -headset. Utover Zuckerbergs vage “netthinne” -kommentar, er det i utgangspunktet ingen detaljer om hva slags headset de er, hva de er i stand til, eller om de bare er ikke-funksjonelle designmock-ups.

Det er kanskje å forvente, gitt at dette ikke er en produktmelding fra Facebook. Mens selskapet har gitt ut et par smarte (og skjermfrie) Ray Bans, som det kalte et skritt i veien “mot full augmented reality-briller”, pirrer også Facebooks virtual reality-lab mange prototyper som sannsynligvis ikke kommer til å marked. Det inkluderer ting som det forferdelige øye-projeksjon-headsettet, de forskningsfokuserte Aria AR-brillene og et proof-of-concept-sett med VR-briller (som viser deg en virtuell verden i stedet for å forsterke den virkelige). I stedet for å hake med headset, ser det ut til at Boz og Zuckerberg selger sitt metaverse -konsept, som selskapet sier er en virtuell verden som kan være den neste versjonen av internett. Hvis du vil gjøre et dypdykk i hva det betyr, sjekk ut kollegas gode forklarer.

Relatert

Hva er metaverse, og må jeg bry meg?

Hvis du leter etter et ekte neste generasjons headset, kan det være verdt å holde et øye med HTCs nylig lekket Vive Flow-headset. Morsomt svarte en av HTCs Vive -ledere til Boz og spurte om han ville være villig til å bytte prototype -headsettet for en hot off på fabrikken. Boz avslo tilbudet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here