Luna Display kan nå gjøre iPad til en ny skjerm for Windows -enheter

0
9

Astropads Luna -skjerm er en praktisk måte å gjøre en iPad eller en annen Mac til en trådløs ekstern skjerm for Apples datamaskiner. Nå har selskapet oppdatert sine trådløse dongler for å inkludere støtte for Windows-PCer, et solid skritt fremover for selskapet etter at Apples Sidevogn gjorde funksjonaliteten til en innebygd del av iPadOS og MacOS.

Windows-støtte er inkludert i Luna Display 5.0 og krever “Windows 10 64-bit, Build 1809 eller nyere” og minst iPadOS 12.1, ifølge Astropad. Det betyr at moderne Windows -enheter og iPads kan fungere sammen i en rekke konfigurasjoner, inkludert bruk av Apple Pencil sammen med en iPad som et veldig dyrt tegnebrett for din Windows -maskin.

 IPadens berøringskontroller, bevegelser og blyantstøtte kan alle oversettes til Windows. Gif: Astropad

Selskapet gjør Luna Display for Windows tilgjengelig i to typer kontakter for å koble til Windows-enhetene dine, enten USB-C og HDMI. Eiere av den eldre USB-C Luna-skjermen kan også oppdatere for å legge til støtte for Windows fra og med i dag. For det den er verdt, sier Astropad at omstruktureringen den gjorde for 5.0 -utgivelsen, betyr også at det burde være raskere å sette opp Luna Display på M1 Mac -er.

Astropad lanserte Luna Display først i 2017, omtrent to år før Apple “låste” den med Sidevogn -funksjonen lagt til i macOS Catalina. Ikke lenge etter oppdaterte selskapet Luna Display for å fungere trådløst mellom Mac -er som et svar på Apples trekk. “Apple zigs, we zag,” twitret Astropad -administrerende direktør Matt Ronge den gangen.

Astropad har vært ganske åpen om opplevelsen av å bli kopiert, inkludert å antyde at det var en velsignelse i forkledning da den kunngjorde at den testet Windows -støtte i beta (andre selskaper foretrakk å ta rettslige skritt). Kickstarter for sin nye Luna Display for Windows -dongler ble lansert 30. september 2020 og ble vellykket finansiert bare en time senere. Folk ønsker tydeligvis denne funksjonaliteten for Windows, og nå tilbyr Astropad den endelig.

Luna Display er $ 129 for Mac eller PC, med portalternativer for USB-C, HDMI og Mini DisplayPort .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here