Facebook prøver å stoppe lekkasjer ved å gjøre noen meldingstavler private

0
10

I flere uker har Facebook hatt å gjøre med en rekke bombeavsløringer som følge av en enorm cache med lekket interne dokumenter. Nå lager Facebook noen grupper på sine interne Workplace -meldingstavler om plattformsikkerhet og beskyttelse av valg private, ifølge The New York Times. Tiltaket er tilsynelatende i et forsøk på å forhindre ytterligere lekkasjer.

Det er uklart nøyaktig hvor mange grupper som blir tatt private, så vi vet ikke hvor bredt Facebook låser ting.

“Lekkasjer reduserer effektiviteten, effektiviteten og moralen til teamene som jobber hver dag for å løse utfordringene som følger med driften av en plattform for milliarder av mennesker,” sa Facebook i en uttalelse. “De kan også sette ansatte som jobber med følsomme emner utsatt for fare eksternt og føre til at komplekse temaer blir fremstilt feil og misforstått.” Selskapet sier til The Verge at bevegelsen hadde vært på gang i flere måneder.

Facebooks avgjørelse følger forrige ukes kongress -vitnesbyrd av Facebook -varsleren Frances Haugen, en tidligere medarbeider i Civic Integrity -gruppen som var kilden til de lekkede dokumentene. På mandag godtok Haugen en invitasjon til å snakke med Facebooks uavhengige tilsynsråd, og senere denne måneden skal hun vitne for det britiske parlamentet.

Oppdater 13. oktober, 7. oktober : 53:00 ET : Lagt til kontekst fra Facebook om at endringen hadde vært på gang i flere måneder.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here