Fox prøver å bygge et masket Singer NFT -fellesskap

0
6

Noen TV -studioer skulle bli de første til å knytte et stort NFT -prosjekt til et stort show, og det viser seg å være Fox – selskapet lanserer MaskVerse, en NFT -samling/spill/ting som knytter seg til The Masked Singer. Fox har vist interesse for å gjøre NFT-bindinger før, men denne lener seg på et fellesskapsaspekt som vi har sett andre NFT-prosjekter bruke (noen ganger til stor suksess, andre ganger til katastrofe). Fox virker også som om den ønsker at dette prosjektet skal bli mer av A Thing enn samleobjekter som er utgitt av andre TV -serier.

Selskapet sier at den første NFT for showet, som vil være gratis og gi “spesiell tilgang” til MaskVerse's Discord, lanseres onsdag (sammen med selvfølgelig en episode av The Masked Singer). Etter det kan folk kjøpe pakker med NFT -er for å bygge samlinger, og i november legger Fox til et spill der spillerne kan stemme om hva som vil skje med deltakerne i spillprogrammet. Premien for å gjette riktig vil være muligheten til å kjøpe enda sjeldnere NFT -pakker.

Hva er en NFT?

NFT -er lar deg kjøpe og selge eierskap til unike digitale varer og holde oversikt over hvem som eier dem ved hjelp av blockchain. NFT står for “ikke-soppbart token”, og det kan teknisk inneholde alt digitalt, inkludert tegninger, animerte GIF-er, sanger eller elementer i videospill. En NFT kan enten være enestående, som et maleri i virkeligheten, eller en kopi av mange, som handelskort, men blockchain holder oversikt over hvem som har eierskap til filen.

NFT-er har skapt overskrifter i det siste, noen har solgt for millioner av dollar, med høyprofilerte memer som Nyan Cat og solbrillene “deal with it” som er lagt ut på auksjon. Det er også mye diskusjon om den massive strømbruken og miljøpåvirkningen av NFT -er. Hvis du (forståelig nok) fortsatt har spørsmål, kan du lese gjennom vanlige spørsmål om NFT.

Fox sier at folk vil kunne handle eller selge NFT -ene halvveis i The Masked Singer -sesongen, slik at de kan bygge komplette samlinger. Å få en full samling av “Common Masks” vil gi deg tilgang til enda mer eksklusive digitale varer, i henhold til MaskVerse FAQ, samt muligheten for virkelige premier (og antagelig litt ekstra innflytelse i Discord). NFT -ene vil først bare kunne kjøpes med kredittkort eller PayPal, men Fox sier at støtte for kryptokurver kommer “snart.” Hvis du er interessert i blockchain-teknologien som selskapet bruker for å gjøre alt dette, går vanlige spørsmål ganske grundig.

Fox har vist stor interesse for å gjøre showbaserte NFT-er før, og til og med kunngjort at det har opprettet et selskap som heter Blockchain Creative Labs for å få det til. Det kunngjorde allerede Krapopolis, et show opprettet av Rick og Morty, medskaperen Dan Harmon, som vil bli “kurert helt på Blockchain.” I stedet for å fokusere på å gi ut innhold og beslektede varer på blockchain, virker det som om MaskVerse prøver å prøve et show med en eksisterende fanbase for å få folk til å glede seg over NFT-handel, NBA Top Shot-stil.

MaskVerse er litt mer enn samleobjekter for et show

Det er ikke et overraskende trekk med den siste hypen rundt NFT -lokalsamfunn som Bored Ape Yacht Club eller Pudgy Penguins, men det blir interessant å se om det lykkes – vil de potensielle fordelene være interessante nok til å få The Masked Singer's mainstream -publikum investert i et NFT -spill? Vil løftet om NFT -er få kryptofolk til showet? Det er vanskelig å si om det er sannsynlig, men gitt at Fox's FAQ sier at blockchain har en åpen hendelseslogg, bør det være relativt enkelt å fortelle hvor mange som er interessert.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here