Genie Plus lader dig springe køer over i Disney World, men fans er ikke glade for det

0
7

Walt Disney World tilbyder endnu en måde at gøre din oplevelse mere magisk (eller mere elendig, afhængigt af hvordan du ser på den). Indstillet til lancering den 19. oktober, vil Disneys Genie-service give dig en række ønsker, herunder muligheden for at springe linjer over-når du betaler.

Disney Genie-appBillede: Disney

Disney introducerede først tjenesten i et blogindlæg i august og bemærkede, at du vil have adgang til Disney Genie -tjenesten via My Disney Experience og Disneyland -apps. Disney Genie fungerer som din personlige rejseplanlægger, og hvis du vælger den betalte mulighed, lader du dig springe foran på dine foretrukne forlystelseslinjer via Lightning Lane -indgange. Den eneste advarsel er, at du kun kan vælge en tur ad gangen. Selvom det lyder som en praktisk service at have, er det en merpris for Genie Plus, som Disney -besøgende ikke er glade for.

Disney Genie Plus er en betalt erstatning for det gamle, gratis FastPass -system

Både den gratis og betalte version af Genie -tjenesten giver skræddersyede anbefalinger til spisemuligheder, begivenheder og attraktioner. Fortæl ganske enkelt tjenesten, hvad du vil gøre hos Disney, og det vil give dig personlige resultater. Det giver dig også oplysninger om, hvor lang ventetiden kan være på bestemte attraktioner, samt giver forslag til planlægning, der hjælper dig med at slå folkemængderne. Når du begynder at styrke dine planer, kan du bruge tjenesten til at gennemse din daglige tidsplan, som kan omfatte reservationer til restauranter, hoteller og bestemte begivenheder.

Hvis du kun vil bruge ovenstående funktioner, vil Genie vise sig at være praktisk og meget nyttig. Den frynsegode, der kommer uden for linjen, kommer dog med en pris, som nogle måske ikke er villige til at betale. Den betalte Disney Genie Plus -service koster $ 15 pr. Billet pr. Dag i Walt Disney World og $ 20 pr. Billet pr. Dag i Disneyland.

Og hvis du slet ikke vil bruge Disney Genie Plus, bliver du nødt til at købe Lightning Lane -kort til et meget begrænset udvalg af individuelle forlystelser. For at gøre sagen endnu mere forvirrende er disse individuelle forlystelser ikke engang inkluderet i Genie Plus. Det betyder, at du vil sidde fast og betale et gebyr ud over Genie Plus, hvis du vil opleve attraktioner som Space Mountain eller Star Wars: Rise of the Resistance.

Disney -gæster er klart ' t glad for ændringen – Disneys meddelelsesvideo til Genie -tjenesten har en sigende 12.000 antipatier sammenlignet med 956 likes. Forargelsen kommer hovedsageligt fra det faktum, at FastPass og FastPass Plus, Disneys tjenester til overspringning af linjer, der umiddelbart vil blive udfaset, var gratis at bruge. Selvom du ikke havde meget kontrol over detaljerne i din køreplan, hjalp det dig alligevel med at undgå at stå i kø i timevis, gratis.

Lige nu er den eneste fordel til Disney Genie Plus -tjenesten er, at den skal give dig en bedre chance for at komme på de mere populære forlystelser. Selv stadig at tilføje omkostningerne ved Genie Plus -tjenesten ud over dyre billetter, hotelophold og besøg på restauranter er ikke rigtig fair for gæsterne. Hvem ved, hvis folk ikke er tilfredse med deres Disney Genie -oplevelse, vil vi måske se flere mennesker kapre medarbejdernes iPads, så de kan springe kø over ved at bruge noget af deres egen magi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here