Waymos autonome køretøjer bliver ved med at sidde fast i en blindgyde i San Francisco

0
10

Trafik er et helvede, men hvad hvis bilerne, der tilstopper vejbanerne, alle er robotter? Det er, hvad nogle beboere på en stille gade i San Francisco har opdaget, med en tilsyneladende endeløs parade af autonome køretøjer fra Waymo, der kører ned ad en blindgyde i byens boligområde Richmond, vender sig om og kører væk.

< p id = "mrvh2Y"> “Der er nogle dage, hvor det kan være op til 50,” sagde beboer Jennifer King til KPIX 5 i denne sjove scenerapport. ”Det er bogstaveligt talt hvert femte minut. Og vi arbejder alle hjemmefra, så det er det, vi hører. ”

” Der er nogle dage, hvor det kan være op til 50 ”

Beboerne er forvirrede over, hvorfor Waymo-køretøjerne-Jaguar I-Pace SUV'er med rooftop-sensorer og højteknologiske computersystemer indeni-bliver ved med at komme, den ene efter den anden, nogle gange to eller tre ad gangen. De henter eller afleverer ikke kunder, på trods af at Waymo for nylig meddelte, at det ville begynde at sende passagerer rundt i San Francisco.

De har ingen forklaring på den ulige adfærd. (Waymo reagerede ikke på KPIX 5 eller The Verges anmodninger om en forklaring.) Som en, der dækker AV -branchen, kunne jeg spekulere i behovet for virksomheder til at træne deres køretøjs kunstig intelligens -software i alle elementer i menneskelig kørsel, herunder rodede manøvrer som den frygtede trepunktsvending. Men jeg har det egentlig bare for sjovt med at se disse forvirrede robotbiler hoppe ind i denne blind vej igen og igen.

Det mindede om en nylig begivenhed i Phoenix, hvor et fuldstændigt førerløst Waymo -køretøj kørte fast i et kryds og derefter, da et ekstraktionsmedlem dukkede op, forsøgte at stikke af før helt spærring af en tre-sporet motorvej.

Den indlysende forskel er, at Waymo stadig bruger sikkerhedschauffører til sine tests i San Francisco. I videoen kan du se Waymos sikkerhedschauffører dreje ratene, hvilket tyder på, at køretøjerne ikke helt har styr på svinget.

Hændelsen får en vis uønsket opmærksomhed, blandt andet fra en fyr, der driver et bilfirma, der er under efterforskning for talrige nedbrud med stoppede udrykningskøretøjer og egentlig ikke burde glade sig over ting som dette .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here