Microsoft neemt Clear Software over om connectiviteit met SAP, Oracle te verbeteren

0
69

Mary Jo Foley

Door Mary Jo Foley voor alles over Microsoft | 22 oktober 2021 | Onderwerp: Enterprise Software

microsoftbuysclearsoftware.jpg

Credit: Microsoft

Microsoft heeft Clear Software overgenomen, een leverancier van integratie- en bedrijfsprocesproducten met de nadruk op SAP- en Oracle-connectiviteit. Microsoft kondigde de aankoop van Clear Software op 22 oktober aan en maakt de betaalde prijs niet bekend.

Microsoft-functionarissen zeiden dat ze geloven dat Clear Software's API-toegang en kennis van back-endsystemen de integratie tussen het Power Platform en externe systemen zal versterken. De producten van Clear Software bieden meer dan 100 vooraf gebouwde abstracties voor SAP en Oracle en kunnen worden aangepast aan de behoeften van elke organisatie. Het Power Platform van Microsoft is een set low-code/no-code tools voor “burgerontwikkelaars” (niet-professionele programmeurs), waaronder Power Automate, Power Apps en Power BI.

“We willen het voor klanten gemakkelijker maken om een ​​verscheidenheid aan systemen te integreren wanneer ze zakelijke applicaties bouwen met Microsoft Power Platform. De Clear Software-integraties zullen het een meer naadloze ervaring maken om Power Apps en Power Automate te gebruiken om zakelijke applicaties en automatisering te bouwen over complexe systemen zoals SAP en Oracle”, zegt Stephen Siciliano, Partner General Manager van Power Automate in de blogpost over de aankondiging.

Microsoft zal details geven over hoe het van plan is de technologie van Clear Software op een later tijdstip in zijn line-up op te nemen, aldus functionarissen.

Clear Software, gevestigd in Zionsville, Ind., is opgericht door voormalige consultants van Deloitte en Accenture met expertise op het gebied van ERP-implementatie.

Microsoft

Microsoft brengt eerste preview uit van zijn Windows-subsysteem voor Android Microsoft lost AMD CPU-prestatieprobleem op met nieuwe Windows 11-testversie Hier leest u hoe u nog steeds een gratis Windows 10 upgrade Windows 11: hoe u het nu (of later) kunt krijgen

Verwante onderwerpen:

Microsoft Cloud Big Data Analytics Innovatietechnologie en samenwerking op het werk Mary Jo Foley

Door Mary Jo Foley voor Alles over Microsoft | 22 oktober 2021 | Onderwerp: Bedrijfssoftware

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here