Black Friday-deal: geweldige korting op Parallels Desktop, een van de beste Mac-hulpprogramma's

0
16

Adrian Kingsley-Hughes

Door Adrian Kingsley-Hughes voor Hardware 2.0 | 24 november 2021 | Onderwerp: Virtualisatie

Parallels Desktop voor Mac is een van mijn favoriete Mac-hulpprogramma's. Soms is het super handig om een ​​virtuele Windows-machine op te starten en uit te voeren, en naar mijn mening is er geen betere manier om Windows op een Mac te draaien dan met Parallels Desktop voor Mac.

En nu krijg je maar liefst 20 procent korting op alle edities van Parallels Desktop voor Mac.

Hoogtepunten van Parallels Desktop voor Mac

En het product zit boordevol handige functies:< /p>Content naadloos slepen en neerzetten tussen Windows en Mac Coherence-modus Verbeterde graphics voor een betere game-ervaring Ondersteuning voor USB-apparaten

Elk abonnement op Parallels Desktop voor Mac wordt ook geleverd met Parallels Toolbox voor Mac en Windows zonder extra kosten. Dit is een suite van meer dan 40 alledaagse hulpprogramma's, waaronder Capture Screen, Clean Drive, Barcode Reader, Barcode Generator, Record Screen, Herken tekst en meer.

Deze aanbieding is geldig tot 1 december 2021, 23:59 PT.

Bekijk nu bij Parallels

ZDNet beveelt aan

Vroege Black Friday Apple-deals: $ 59 korting op AirPods Pro, $ 499 korting op MacBook Pro 13-inch De beste toetsenborden van 2021 Top Black Friday TV-deals : $ 700 korting op LG 86'', $ 220 korting op TCL 55'' De beste 5G-laptops van 2021 Onze favoriete smarthome-deals: $ 200 korting op Arlo Pro 4, $ 50 korting op Nest Hub Max Black Friday Koopgids 2021 Windows | Wolk | Datacenters | Opslag | Servers | VMWare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here